Κεντρική Γυναίκες Τέλος η Λία Γκουζίνη από την Εθνική νεανίδων λόγω Παναθηναϊκού

Τέλος η Λία Γκουζίνη από την Εθνική νεανίδων λόγω Παναθηναϊκού

Λία Γκουζίνη

Καλό θα ήταν να είχαμε ενημέρωση για το μέλλον της Λίας Γκουζίνη στην Εθνική Νεανίδων

Φοβάμαι πως η συμφωνία της με τον Παναθηναϊκό, νά αναλάβει την ομάδα την προσεχή σεζόν, φαίνεται είναι ο λόγος καθώς προφανώς η Ομοσπονδία δεν το δέχτηκε, γεγονός που στοιχίζει την θέση της ως Ομοσπονδιακή προπονήτρια.

Έτσι πιστεύω και επειδή στα σοβαρά θέματα τού γυναικείου η ΕΟΚ πάντα τηρεί μεγάλη μυστικοπάθεια δεν πρόκειται να μάθουμε τί συνέβη. Δυστυχώς θα είναι πολύ κακό στην εθνική μας, ενόψει του EuroBasket U18 όπου υπάρχει η μίξη δύο ομάδων κορασίδων, σαν νεάνιδες πλέον, οι οποίες κατάφεραν να παραμείνουν στην Α’ κατηγορία της Ευρώπης και σίγουρα αθλήτριες με σημαντικές προοπτικές.

Η Γκουζίνη ξέρει καλά την ομάδα, έχει δουλέψει με αυτήν, ήταν στο Πανελλήνιο νεανίδων στην Καλαμαριά κάνοντας μου εντύπωση ότι έδινε το παρόν απ’ το πρώτο έως το τελευταίο παιχνίδι και τέλος πάντων είναι κεραυνός εν αιθρία ενάμιση μήνα πριν το Πανευρωπαϊκό, όπου η εθνική ομάδα έχει μεγάλη τύχη για την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Λία Γκουζίνη

Μακάρι να διαψευστώ.

Α… και κάτι ακόμα, αυτό που αλλάζουν κάθε χρόνο οι προπονητές στίς εθνικές κορασίδων, νεανίδων και νέων γυναικών τί σημαίνει ότι ήταν λάθος επιλογή; Νομίζω πως δεν βοηθάει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ελλάδα – Πολωνία: Τραυματίστηκε και αποχώρησε αιμόφυρτος ο Παπαγιάννης

Μάτωσε ο Παπαγιάννης μετά από χτύπημα του Μπαλτσερόφσκι. Άτυχος στάθηκε ο Γιώργος Παπαγιάν…