Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Προμηθέας: Δεν θα υποστηρίξει την ένσταση για το ματς με τον Άρη

Προμηθέας: Δεν θα υποστηρίξει την ένσταση για το ματς με τον Άρη

Τολιόπουλος Άρης - Προμηθέας

Η ΚΑΕ Προμηθέας δεν θα υποστηρίξει την ένσταση για τον αγώνα με τον Άρη.

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας, με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστό πως δεν θα υποστηρίξει την ένσταση που κατέθεσε για το ματς με τον Άρη, για τα playoffs της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας, μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα ύστερα από τον τελευταίο αγώνα με τον Άρη, ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση τα εξής:

1. Σχετικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα και μετά την κατάθεση μήνυσης από την πλευρά του παίκτη του Άρη που δέχθηκε την επίθεση, είμαστε σε πλήρη συνεννόηση με τις Αστυνομικές Αρχές (έχουμε παραδώσει όλα τα στοιχεία) ώστε η υπόθεση να φτάσει μέχρι το τέλος. Εννοείται ότι μόλις γίνει η πλήρης και επίσημη ταυτοποίηση από τις αρχές (υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία), ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν πρόκειται να ξαναμπεί στο γήπεδο της ομάδας μας.

2. Σχετικά με την ένσταση που καταθέσαμε για τον χρόνο που απέμενε καθώς και για την παράβαση των βημάτων, αποφασίζουμε να μην την υποστηρίξουμε, παρόλο που η πιθανότητα αποδοχής (ιδίως για το θέμα του εναπομείναντα χρόνου) ήταν σίγουρη, γιατί έτσι θα τινάζοταν χρονικά το πρωτάθλημα στον αέρα με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας για το Προολυμπιακό τουρνουά. Και η Εθνική ομάδα είναι υπεράνω όλων.

3. Τέλος, απευθυνόμενοι στην Διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, θα θέλαμε να τους πούμε το εξής: Όλοι μας σεβόμαστε την ιστορία του Άρη καθώς όλοι μας ενθυμούμαστε τα τρόπαια και τις διακρίσεις που είχε στο παρελθόν. Όμως πάνω και πέρα από τρόπαια και διακρίσεις, οι ιστορικές ομάδες (και πρώτες αυτές) θα πρέπει να δείχνουν σεβασμό προς όλους και να δίνουν το παράδειγμα της ταπεινοφροσύνης. Αν φέρονται με έπαρση και αλαζονεία, τότε κανείς δεν πρόκειται να τους σεβαστεί. Οι μεγάλοι σύλλογοι με ιστορία, απαιτείται να διοικούνται από ανθρώπους με ανάλογα χαρακτηριστικά. Γι’ αυτόν το λόγο, δεν πρόκειται να απαντήσουμε στις ύβρεις και τις χυδαιότητες. Δεν πρόκειται να αναφερθούμε με ανακοινώσεις εναντίον του Άρη σε κακές συμπεριφορές παραγόντων του, σε αγωνιστικά λάθη και σε παραλείψεις. Δεν νομίζουμε πως τέτοιες ενέργειες προάγουν το αθλητικό πνεύμα και βοηθούν να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι τις προκλήσεις της εποχής.

Τέλος, ευχόμαστε καλή τύχη στις ομάδες που συνεχίζουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Επίσης, καλή τύχη στην ομάδα του Παναθηναϊκού που αγωνίζεται στον τελικό της Ευρωλίγκας και φυσικά και στην Εθνική μας ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά του Ιουλίο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Συνεχίζει με Παπαθεοδώρου ο Προμηθέας

Στον πάγκο του Προμηθέα θα παραμείνει ο Παπαθεοδώρου Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα είναι κάτοικο…