Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βερολίνο 2024 Πρόεδρος μόνος, ψάχνει φίλους στο Βερολίνο

Πρόεδρος μόνος, ψάχνει φίλους στο Βερολίνο

Η έρημος τού Λιόλιου στο Βερολίνο

Στην απομόνωση ο Πρόεδρος της ΕΟΚ. Δεν μίλησε με άνθρωπο ο Λιόλιος.

Αν δεν πέφταμε κατά τύχη επάνω του, δεν θα είχαμε καταλάβει ότι ο Βαγγέλης Λιόλιος ήρθε στο Βερολίνο, για να δει το φάιναλ φορ. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, συνοδευόμενος από τον Ντίνο Σβερκούνο, καθόταν την Παρασκευή στο vip lounge της Uber Arena.

Σε μια γωνία, χωρίς φως, απομακρυσμένοι από όλους. Δεν τους μίλησε κάνεις, αλλά ούτε και αυτοί μίλησαν σε κανέναν. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας που έχει 2/4 συμμετέχοντες, δεν έβρισκε κάποιον να μιλήσει. Αν ήθελε να τα πει ιδιαιτέρως με τον στενό του συνεργάτη, φαντάζομαι δεν συνέτρεχαν λόγοι να έρθουν στο Βερολίνο.

Γιατί ήταν απομονωμένος ο κ. Λιόλιος; Με τους ανθρώπους τού Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να μιλήσει, οπότε για λόγους ισορροπίας δεν μίλησε και με τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού. Με την Ευρωλίγκα δεν έχει καμία σχέση, οπότε μόνο με τους οδηγούς των οχημάτων της… Uber στο Βερολίνο μπορούσε να πιάσει κουβέντα.

Ο άνθρωπος που εδώ και δύο χρόνια κόβει τα -όποια- όνειρα των Ελλήνων διαιτητών και που η λέξη Ευρωλίγκα συνεχίζει στην Ελλάδα να είναι απαγορευμένη, προφανώς δεν περίμενε να του στρώσουν κόκκινο χαλί στο Βερολίνο.

Δεν θα μας ενδιέφερε αν δεν εκπροσωπούσε το ελληνικό μπάσκετ. Όταν ο πρόεδρος της ΕΟΚ είναι απομονωμένος σε μια γωνιά, όταν μιλά μόνο με τον στενό του συνεργάτη, όταν είναι… αόρατος (ακόμα κι ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μεγαλύτερη αίσθηση έκανε), υπάρχει πρόβλημα. Όχι στο Βερολίνο, στη διοίκηση της ΕΟΚ.

Βερολίνο αποστολή: Γιώργος Κογκαλίδης

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Βερολίνο 2024

Δειτε επισης

Ο Γιώργος Σιγάλας προπονητής του Κολοσσού

Ο Γιώργος Σιγάλας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Κολοσσού Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Γι…