Κεντρική Γυναίκες Οι τελικοί της Α2 γυναικών ζωντανά… από τα ίδια τα σωματεία

Οι τελικοί της Α2 γυναικών ζωντανά… από τα ίδια τα σωματεία

IMG 7533 jpeg

Σε ζωντανή μετάδοση οι τελικοί της Α2 Γυναικών.

Ότι και να γίνει, όσα χρόνια νά περάσουν το μπάσκετ γυναικών στην Ελλάδα θα υπολείπεται πολύ των ανδρών.

Ακόμη και σε απλές περιπτώσεις, όπου βέβαια γίνεται ακόμα πιο εμφανές, αφού το μόνο το οποίο θα χρειαζόταν θα ήταν η απλή βούληση τής Ομοσπονδίας.

Ενώ μέσω του επίσημου καναλιού της ΕΟΚ στο You Tube μεταδίδει από την Καρδίτσα, και πολύ καλά κάνει, τούς αγώνες μπαράζ των χαμένων των πλέι οφ της Β εθνικής για μία θέση στην Α2 ανδρών, δεν ασχολείται καν με την μετάδοση των τελικών μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων ομάδων τής Α2 γυναικών, για δύο θέσεις στην Α1!

IMG 7530

Προς τιμήν τους τα σωματεία πήραν την κατάσταση στα χέρια τους.

IMG 7531

Έτσι ο Παναθλητικός και ο Ιωνικός Ν.Φ αποφάσισαν να δείξουν τα σπουδαία αυτά παιχνίδια που κρίνουν τούς κόπους μίας χρονιάς!!!

Πήραμε γεύση προχθές από την ματσάρα στίς Σέρρες που παρακολουθήσαμε σέ livestreaming προσφορά τού Πανσερραϊκού, θα δούμε λοιπόν σε ζωντανή μετάδοση με πρωτοβουλία και δαπάνη ξαναλέω των ίδιων των σωματείων τούς δύο κρίσιμους αγώνες κατηγορία τής Κυριακής!!

IMG 7529

Συγχαρητήρια είναι σπουδαία ενέργεια και βοηθά πολύ να προβληθούν οι ίδιες οι ομάδες, το πρωτάθλημα, γενικά ο χώρος των γυναικών ο οποίος το έχει τόσο πολύ ανάγκη!💙👏

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Ξέφρενο γλέντι στον Αργυρό

Στον Αργυρό γλέντησε την άκρως επιτυχημένη χρονιά ο Παναθηναϊκός. Στο νυχτερινό μαγαζί όπο…