Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Βιλντόζα: «Πάμε για να νικήσουμε»

Βιλντόζα: «Πάμε για να νικήσουμε»

Λούκα Βιλντόζα

Ο Λούκα Βιλντόζα έδωσε το σύνθημα της νίκης για το Βελιγράδι και τα ματς με τη Μακαμπι.

Ο Λούκα Βιλντόζα στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Βελιγράδι, και τους αγώνες με τη Μακάμπι για τα play off της Ευρωλίγκα ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός πηγαίνει εκεί μόνο για να νικήσει. Αναφέρθηκε στις διαφορές που θα υπάρχουν με τους αγώνες στην Αθήνα, αλλά και στο ότι επιστρέφει σε γνώριμα μέρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λούκα Βιλντόζα:

«Σίγουρα πάμε εκεί για να νικήσουμε. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα καθώς παίζουν πολύ καλά, ειδικά όταν νιώθουν καλά με το δικό μας στιλ παιχνιδιού, αλλά και πάλι νικήσαμε και ακόμη έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι θα κερδίσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια.

Το παιχνίδι του Βελιγραδίου με αυτό στο ΟΑΚΑ θα είναι πολύ διαφορετικό. Στο ΟΑΚΑ είχαμε τους οπαδούς μας και ήταν πολύ δυνατά. Τώρα χωρίς οπαδούς, ίσως να είναι μερικοί, αλλά δεν θα είναι το ίδιο. Ακόμα και έτσι θα πρέπει να δώσουμε κίνητρο στους εαυτούς μας να παίξουμε ένα κανονικό παιχνίδι καθώς στην τελική παίζουμε στα Play Off της Euroleague και είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς.

Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο Βελιγράδι, έχω όμορφες αναμνήσεις οπότε το να παίζω εκεί σημαίνει ότι θα έχω την οικογένεια της συντρόφου μου, φίλους μου και πολλούς ανθρώπους που ξέρω καλά, οπότε είμαι χαρούμενος που θα πάω εκεί αλλά εκπροσωπώ τον Παναθηναϊκό και είμαι στα Play Off της Eurolague».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός- ΑΕΚ 92-75

Πάτησε γκάζι στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές στο δεύτερο …