Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Σλούκας: «Πρέπει να μοχθήσουμε γι αυτά που παλέψαμε»

Σλούκας: «Πρέπει να μοχθήσουμε γι αυτά που παλέψαμε»

sloukas jpg

Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα για τον Παναθηναϊκό, κατά τον Κώστα Σλούκα

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας σε δηλώσεις μετά το ματς με την Άλμπα ανέφερε πως η ομάδα του άξιζε τη 2η θέση, τονίζοντας πως άπαντες θα πρέπει να μοχθήσουν για να διατηρήσουν αυτά που έχτισαν τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος παίκτης:

«Ήταν μία εξαιρετική προσπάθεια όλης της ομάδας και όχι μόνο δική μου. Όπως είπα και την περασμένη εβδομάδα, αξίζαμε τη 2η θέση, παλέψαμε για αυτό και δεν θέλαμε να χάσουμε αυτή την ευκαιρία. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να μοχθήσουμε από εδώ και πέρα γιατί παλέψαμε επτά μήνες για αυτά τα παιχνίδια που έρχονται. Σήμερα ήμασταν χαλαροί στο ξεκίνημα, κάναμε δυσκολότερη τη ζωή μας, αλλά το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν ο τρόπος που θέλουμε να παίζουμε. Αισθάνομαι καλά, είμαι υγιής, προσπαθώ να δίνω τα πάντα στην ομάδα και ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται.

Βλέπετε πώς μας ωθεί και ο κόσμος. Απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε και απόψε παίζαμε με την τελευταία ομάδα στη βαθμολογία και εδώ ήταν 18.000 κόσμος. Αυτό σημαίνει πολλά για όλους. Πέρσι η ομάδα ήταν 17η και στήριξη δεν υπήρχε και κόντρα σε μεγάλες ομάδες. Εμείς είμαστε σε μία θέση την οποία ονειρευόμασταν στην αρχή της σεζόν και πρέπει να συνεχίζουμε να παλεύουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 85-83 (vid)

Άγγιξε τεράστια ανατροπή ο Παναθηναϊκός, προβάδισμα Final 4 η Μακάμπι Ο Παναθηναϊκός κυνηγ…