Κεντρική NBA Πήραν το ντέρμπι κορυφής οι Νάγκετς
NBA

Πήραν το ντέρμπι κορυφής οι Νάγκετς

Νάγκετς - Τίμπεργουλβς

Με διαστημικό Γιόκιτς κλείδωσαν την κορυφή οι Νάγκετς

Με τον Νίκολα Γιόκιτς να κάνει ό,τι θέλει απέναντι στον Ρούντι Γκομπέρ, που εκτός απροόπτου θα κερδίσει και φέτος το βραβείο του αμυντικού της χρονιάς, οι Ντένβερ Νάγκετς νίκησαν τους Τίμπεργουλβς και έμειναν πρώτοι στην κορυφή. Αν και η Μινεσότα ήταν καλύτερη στο πρώτο μισό, το Ντένβερ ανέβασε ρυθμό και με μια καταπληκτική τέταρτη περίοδο έφτασε στη νίκη που θεωρητικά του δίνει και την πρώτη θέση δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Οι Πρωταθλητές είναι μόνοι πρώτοι με μια νίκη διαφορά από Τίμπεργουλβς και Θάντερ και απομένουν δύο θεωρητικά εύκολα παιχνίδια με Σπερς και Γκρίζλις και όπως όλα δείχνουν θα τελειώσουν με το καλύτερο ρεκόρ στη Δύση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ και τελείωσε το ματς με 41 πόντους, 11 ριμπάουντ και 7 ασίστ και τον Τζαμάλ Μάρεϊ να ακολουθεί με 20. Για τους «λύκους» που εδώ και καιρό αγωνίζονται χωρίς τον Καρλ Άντονι-Τάουνς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Έντγουαρντς με 25 πόντους.

ΝΑΓΚΕΤΣ: Γκόρντον 5, Πόρτερ 18 (2), Γιόκιτς 41 (2 τρίποντα, 11 ριμπάουντ), Μάρεϊ 20 (4/6 τρίποντα), Κάλντουελ-Πόουπ 9 (1/5 τρίποντα), Νάτζι, Τάισον, Γουάτσον 3, Χόλιντεϊ 3, Χαφ, Τζάκσον 9, Πίκετ, Μπράουν 8, Στρότερ.
ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ: ΜακΝτάνιελς 9 (1), Γκομπέρ 13 (15 ριμπάουντ), Ριντ 13, Κόνλι 19 (5/9 τρίποντα), Έντουαρντς 25 (2/6 τρίποντα), Μινό 5, Μίλερ 3, Άντερσον 4, Γκάρζα, Μόρις 6, ΜακΛάφιν, Αλεξάντερ-Γουόκερ 5, Νιξ 5, Μουρ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …