Κεντρική Β' Εθνική Πανελευσινιακός: Κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι με τη Δάφνη (pic)

Πανελευσινιακός: Κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι με τη Δάφνη (pic)

panelefsiniakos dafni jpg

Ο Πανελευσινιακός προχώρησε σε ένσταση μετά το τέλος του ματς με τη Δάφνη

Η Δάφνη επικράτησε του Πανελευσινιακού στην παράταση και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση των playoof του 1ου Ομίλου της National League 1, αλλά η θέση της δεν είναι σίγουρη. Η ομάδα της Ελευσίνας κατέθεσε ένσταση μετά το τέλος της αναμέτρησης και κατέθεσε και σχετικό υπόμνημα, προκειμένου να δικαιωθεί.

Ο Πανελευσινιακός διαμαρτύρεται για το καλάθι του Κερασοβίτη στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, που έστειλε το ματς στην παράταση. Η ομάδα της Ελευσίνας θεωρεί ότι είναι εκπρόθεσμο και μάλιστα έχει ανεβάσει και σχετικό φωτογραφικό καρέ, που δείχνει ότι η μπάλα είναι στα χέρια του παίκτη της Δάφνης όταν ο χρόνος έχει τελειώσει.

Αναλυτικά:

«Χθες η Ομάδα μας κατέθεσε το υπόμνημα της σχετικά με την ένσταση που υποβλήθηκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα για την Α’ φάση των play off της National League 1, όσον αφορά το εκπρόθεσμο καλάθι 2 πόντων του Α.Ο. Δάφνης, που οδήγησε στην α’ παράταση. Μαζί υποβάλαμε και όλα τα στοιχεία που το αποδεικνύουν!

Πρέπει όμως να επισημάνουμε ότι:

1) Με την Ομάδα του Α.Ο. Δάφνης δεν έχουμε απολύτως καμία άλλη διαφορά! Αντίθετα, την ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία της και τη συγχαίρουμε για τους συγκλονιστικούς μεταξύ μας αγώνες που πρόβαλαν με τον καλύτερο τρόπο το Άθλημά μας και τη National League1!
2) Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τους 3 διαιτητές, που ήταν ακριβοδίκαιοι σε όλον τον αγώνα!
3) Αυτό που επιθυμούμε είναι να τηρηθούν οι κανόνες, καθώς ο Πανελευσινιακός ποτέ δεν διεκδίκησε κάτι έξω από τις 4 γραμμές του παρκέ και μέσα σε αυτό, σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς, νικήτρια είναι η Ομάδα μας!

Επειδή λοιπόν το εκπρόθεσμο καλάθι δεν κρίνει απλά ένα αγώνα, αλλά μια πρόκριση και ενδεχόμενα μια κατηγορία,

Διεκδικούμε
Να τηρηθούν οι κανονισμοί και η δικαιοσύνη που απορρέει από αυτούς!

Το Δ.Σ.».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …