Κεντρική Γυναίκες Ο Κρόνος πρωταθλητής στις νεανίδες τής ΕΣΚΑΝΑ

Ο Κρόνος πρωταθλητής στις νεανίδες τής ΕΣΚΑΝΑ

Κρόνος Αγίου Δημητρίου

Ο Κρόνος κατέκτησε το πρωτάθλημα νεανίδων τής ΕΣΚΑΝΑ.

Συγχαρητήρια στον Κρόνο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος νεανίδων τής ΕΣΚΑΝΑ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά! Είναι σπουδαία ομάδα, έχει δουλέψει πολύ και οι επιτυχίες είναι αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς. Πήρε τα σκήπτρα πέρυσι από τις Εσπερίδες και συνεχίζει να τα κρατά πιστοποιώντας ότι είναι η καλύτερη ομάδα τής Ένωσης στίς νεάνιδες. Δίκαια κατέκτησε τον τίτλο με 3-0 ο οποίος είναι ο τρίτος φέτος μετά το κύπελλο και το Rising Stars!

Πολλά μπράβο στίς παίκτριες και ξεχωριστή αναφορά στην κόουτς Κατερίνα Ανδρεοπούλου που από τη μία επιτυχία πάει στην άλλη, δείχνοντας την ποιότητα τής δουλειάς της, δικαιούται κατ’ εμέ και θα έπρεπε να είναι στα προπονητικά τιμ στις μικρές εθνικές ομάδες.

Από φέτος κοντά της η έμπειρη σέ αυτές τις ηλικίες Παναγιώτα Τσαμπούρη, έχει το δικό της μερίδιο στην εξαιρετική πορεία της ομάδας. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον Κρόνο που τόσα χρόνια ξεχωρίζει στίς ομάδες των υποδομών!

Είχα την χαρά νά ‘μαι στον σχολιασμό του αγώνα στη ζωντανή μετάδοση σέ περιγραφή Δημήτρη Αποσκίτη και παρακολούθησα έναν πολύ ενδιαφέροντα τελικό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…