Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Λιόλιος: Πού θα πάει, θα πει κι αλήθεια (vid)

Λιόλιος: Πού θα πάει, θα πει κι αλήθεια (vid)

Χωρίς αιτία, Λιόλιος

Τι έλεγε ο Βαγγέλης Λιόλιος για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο…

Δεν χρειάζεται να έχεις… ψαγμένο αρχείο. Το μόνο που απαιτείται για να αντιληφθείς πως ο Βαγγέλης Λιόλιος δεν διστάζει να φέρει τα πάνω κάτω, να αρνηθεί τον εαυτό του, για να κερδίσει λίγα ψηφαλάκια, είναι να… γκουγκλάρεις.

Χάρη στη σελίδα Final Countdown Basket στο Facebook θυμηθήκαμε τι έλεγε ο κ. Λιόλιος όταν ανέλαβε την προεδρία τής ΕΟΚ. Μιλούσε οργισμένος (δείτε στο βίντεο τη στάση τού σώματος) για τις «… παράτυπες συμβάσεις», τις οποίες δεν θα εξυπηρετούσε. «Είναι χρήματα των σωματείων και τα χρήματα των σωματείων είναι ιερά» έλεγε και φαντάζομαι συνεχίζει να πιστεύει.

Ποιος υπέγραψε τις συμβάσεις; Επί διοίκησης Βασιλακόπουλου υπογράφηκαν, συνεπώς ο τέως πρόεδρος και νυν «Επίτιμος» φέρει ακέραιη την ευθύνη. Από το σημείο καταλογισμού ευθυνών φτάσαμε στην «κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού», την ανακήρυξη του Γιώργου Βασιλακόπουλου σε επίτιμο πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος όχι μόνο κατέθεσε την πρόταση, αλλά τόνισε πως «όποιος δεν τιμά το παρελθόν του δεν έχει μέλλον». Το παρελθόν είναι οι… παράτυπες συμβάσεις. Ο δε Βασιλακόπουλος, ξέχασε ότι ο επίγονός του τον κρέμασε στα μανταλάκια και «εμφανώς συγκινημένος», όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ «έκανε λόγο για διοικητική μεγαλοπρέπεια της νυν διοίκησης».

Μεγαλοπρέπεια που σε κατηγορούσε για παράτυπες συμβάσεις; Επίτιμος ο άνθρωπος που δεν σεβάστηκε τα «ιερά χρήματα των σωματείων»; Δεν μας τα λέτε καλά. Τι έγινε κι άλλαξε ο Λιόλιος; Τι τον οδήγησε να… γυρίσει την μπιφτέκα; Έλα που δεν ξέρετε… Έχουμε εκλογές βρε χαζούλικα και αν είπαμε μια κουβέντα, νερό κι αλάτι.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Ντόρσεϊ: «Είναι ίσως το μεγαλύτερο παιχνίδι της σειράς»

Κρίσιμη χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Φενέρ κόντρα στη Μονακό, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Τάιλερ…