Κεντρική Basket League ΑΕΚ Κουζμίνσκας: «Η δυσκολότερη σεζόν της καριέρας μου»

Κουζμίνσκας: «Η δυσκολότερη σεζόν της καριέρας μου»

ouzminskas jpg

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στάθηκε ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Σαν ψέμα φαίνεται πως έπρεπε να φθάσει η Πρωταπριλιά για να πετύχει η ΑΕΚ την πρώτη της εντός έδρας νίκη για το 2024, ωστόσο με το 88-85 επί του Αμαρουσίου έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της Basket League.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ και χαρακτήρισε την τρέχουσα σεζόν, ως την δυσκολότερη της καριέρας του, ενώ απάντησε και στο αν έχει μιλήσει με την ΑΕΚ για του χρόνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: 

«Μπορεί να μιλήσει κανείς για ατυχία, αλλά η νίκη είναι συνήθεια και μερικές φορές όταν χάνεις σου φταίνε όλα. Νομίζεις πως σου φταίνε οι διαιτητές, πως οι αντίπαλοι είναι τυχεροί, τα πάντα… Ίσως έπρεπε να κάνουμε έναν αγιασμό, ίσως έπρεπε να αλλάξουμε παπά. Είναι η πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας μου. Κάναμε πολλές ήττες, χάσαμε όλους τους στόχους και ο κόσμος μας ήταν νευριασμένος μαζί μας, κάτι που είναι κατανοητό. Έχουμε όμως ακόμη τέσσερα παιχνίδια και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάμε στα playoffs και να κλείσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, αλλά δυστυχώς κάποιες φορές δεν δείχνουμε καλή ομάδα».

Για το αν έχει μιλήσει με τη διοίκηση για το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν: «Όχι, δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Στη διάρκεια της σεζόν δεν σκέφτεσαι αυτά τα πράγματα, είναι καλύτερο να συγκεντρώνεσαι στο παιχνίδι γιατί αλλιώς μπορείς να χάσεις τον ρυθμό σου».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μακάμπι: Ανακοίνωση για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο

Παρουσία φιλάθλων της θα υποδεχθεί η Μακάμπι τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι. Με τουλάχιστον…