Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Κάτας: «Δεν θα είναι εύκολα τα ματς με τον Παναθηναϊκό»

Κάτας: «Δεν θα είναι εύκολα τα ματς με τον Παναθηναϊκό»

Όντετ Κάτας

Ο Όντετ Κάτας μίλησε για τη σειρά των αγώνων με τον Παναθηναϊκό.

Η Μακάμπι θα βρεθεί στην Αθήνα και από αύριο θα ξεκινήσει τη δική της μάχη για πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκα. Μια πρόκριση που περνάει από τον Παναθηναϊκό και το ΟΑΚΑ. Ο Όντετ Κάτας γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας αλλά και του Παναθηναϊκού, μίλησε για το πρώτο ματς αλλά και για το πώς περιμένει να εξελιχθούν αυτοί οι αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Όντετ Κάτας:
«Θα είναι μία καλή ατμόσφαιρα. Ξέρουμε ο ένας τον άλλο. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε σε αυτή τη θέση, έχουμε δύο καλές μέρες να προετοιμαστούμε. Δεν υπάρχουν πολλά ξεχωριστά πράγματα που πρέπει να αλλάξουν λόγω του τρόπου παιχνιδιού του Παναθηναϊκού. Είναι πιο σημαντικό να θυμόμαστε ακριβώς τι κάνει ο κάθε παίκτης και να προσπαθήσουμε να ανέβουμε επίπεδο επιθετικότητας σε σχέση με πέρυσι. Δεν θα είναι εύκολο, όπως δεν θα είναι εύκολο με την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει εκεί, αλλά είμαι ενθουσιασμένος για αυτό και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες.

Δεν έχει απαραίτητα μεγάλη σημασία τί κάναμε στην κανονική διάρκεια. Φυσικά, υπάρχει τακτική σημασία. Συμπεραίνω ότι και οι δύο ομάδες θα κάνουν προσαρμογές και ίσως προσπαθήσουν να προσθέσουν ένα ή δύο πράγματα. Συνολικά, νομίζω ότι οι ομάδες που φτάνουν σε αυτό το επίπεδο κρατούν πολλά από τα πράγματα που κάνουν καλά. Οι καλοί προπονητές και ομάδες δεν αλλάζουν τον τρόπο παιχνιδιού τους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ένα ακόμα παιχνίδι» (vid)

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός, κ…