Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Κάνααν: «Τώρα δουλειά μου είναι να κερδίζουμε»

Κάνααν: «Τώρα δουλειά μου είναι να κερδίζουμε»

canaan jpg

Στο μέλλον του στάθηκε ο Αϊζάια Κάνααν.

Ο Αμερικανός γκαρντ των Πειραιωτών, o Αϊζάια Κάνααν μίλησε στην εκπομπή «T HE GAME» για την φετινή σεζόν των «ερυθρόλευκων» αλλά και για το μέλλον του, με την ομάδα που κατάφερε να πρωταγωνιστήσει τα τελευταία χρόνια.

«Έχουμε ένα μεγάλο τεστ και αυτό ήταν ένα καλό ματς. Ο Προμηθέας έχει καλούς γκαρντ και παίζουν σε up tempo. Είναι καλή προετοιμασία για εμάς. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για τη σειρά με την Μπαρτσελόνα.

Θα είναι δυναμικό παιχνίδι. Θα υπάρχουν πολλές διαφορετικές στρατηγικές. Έχουν καλούς παίκτες. Πρέπει να παίξουμε σκληρά με αυτοπεποίθηση και να μείνουμε ενωμένοι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό σε τέτοιου τύπου παιχνίδια. Είμαι έτοιμος και όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πως ζω για τέτοιες στιγμές. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για την ομάδα μου. Αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία στο τέλος της ημέρας για μένα».

Για το μακρινό του σουτ: «Έχει να κάνει με την ικανότητα που έχω. Δεν υπάρχουν σημεία στο παρκέ που δεν μπορώ να σκοράρω. Έχω αυτοποποίθηση και περιμένω να βάλω κάθε σουτ που παίρνω. Ξέρω πως δεν μπορώ να τα βάλω όλα, αλλά παίρνω το πλεονέκτημα από ό,τι μου δίνει το παιχνίδι. Προσπαθώ να μη βάζω πίεση στον εαυτό μου».

Για το πλεονέκτημα έδρας στην Ελλάδα: «Για να γίνεις πρωταθλητής πρέπει να παίρνεις μεγάλες νίκες εκτός έδρας. Θα θέλαμε όλοι να ξεκινήσουμε από την έδρα μας, αλλά ο Παναθηναϊκός το άξιζε».

Για το μέλλον του: «Τώρα δουλειά μου είναι να κερδίσουμε όσο περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Να συνεχίσω να κάνω ό,τι φέρνει επιτυχία στην ομάδα μου. Δεν έχω απαντήσεις σήμερα για το μέλλον μου. Θέλω απλά να επικεντρωθώ στο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν. Ο ατζέντης μου ξέρει πότε πρέπει να μιλήσουμε για αυτό και θα είμαι έτοιμος.

Εάν μου πει ο Ολυμπιακός να μείνω θα το λατρέψω, τώρα προσπαθώ απλά να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει παιχνίδια και να τελειώσει δυνατά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ένα ακόμα παιχνίδι» (vid)

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός, κ…