Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα

Λούκα Βιλντόζα

Οι κλέφτες έδρασαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Λούκα Βιλντόζα χθες (23/04), καθώς ληστές μπήκαν στο σπίτι του στην Κηφισιά. Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του Αργεντινού γκαρντ, ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, και μπήκαν στο σπίτι του και απέσπασαν χρηματικό ποσό και ένα ρολόι μεγάλης αξίας.

Ο Λούκα Βιλντόζα αγωνίστηκε χθες (23/04) στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα playoff της Ευρωλίγκα. Την ίδια ώρα ληστές εκμεταλλευόμενη αυτό το γεγονός «μπούκαραν» στο σπίτι του Αργεντινού στην Κηφισιά και τον λήστεψαν. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες πήραν ένα άγνωστο χρηματικό ποσό και ένα ρολόι μεγάλης αξίας.

Το ενημερωτικό σημείωμα της αστυνομίας αναφέρει: «Στις 23-04-2024/23:30, στην οδο Αιολίας στην Κηφισιά, άγνωστοι δράστες, σε απροσδιόριστη χρονική στιγμή, έθραυσαν υαλοπίνακα μπαλκονόπορτας οικίας ισογείου, όπου διαμένει υπήκοος Αργεντινής γεννηθείς το 1993 και αφού ερεύνησαν τους χώρους, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό, ένα ρολόι μάρκας ROLEX και τιμαλφή άγνωστης χρηματικής αξίας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65

Επιβίωσε στην Πόλη η Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πέρασε διά πυρός και σιδήρου απ…