Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αταμάν: «Όλοι ζητούν το 7ο αστέρι, θα προσπαθήσουμε»

Αταμάν: «Όλοι ζητούν το 7ο αστέρι, θα προσπαθήσουμε»

Εργκίν Αταμάν

Στο αίτημα του κόσμου για το 7ο τρόπαιο αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν

Ευτυχισμένος μετά τη νίκη στο Μόναχο επί της Μπάγερν ήταν ο Εργκίν Αταμάν και ενθουσιασμένος από την παρουσία του κόσμου. Ο τεχνικός των «πρασίνων» ανέλυσε τα λάθη που έγιναν από την ομάδα του, απέδωσε τα εύσημα στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και μίλησε για το αίτημα του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
«Πριν από το σχόλιο του αγώνα, θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ήταν σχεδόν 3.000 φίλοι της ομάδας σε εκτός έδρας αγώνα της Euroleague. Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο στην Euroleague. Αυτοί οι οπαδοί αξίζουν τα πάντα! Κι αυτό προσπαθούμε να τους δώσουμε.

Απόψε δεν παίξαμε καλά, δεν ήμασταν καλοί. Με όλο τον σεβασμό στην Μπάγερν, γιατί ξέρουμε πως εντός έδρας δεν τα παρατάει ποτέ, δεν ξεκινήσαμε καλά. Αλλάξαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο και ελέγξαμε τον ρυθμό, ειδικά με τον Λούκα Βιλντόσα και τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που μας έδωσε λύσεις από τον πάγκο και είχε καλή συνεισφορά.

Στο δεύτερο μέρος ελέγχαμε την κατάσταση, πιστέψαμε πως έχουμε τελειώσει το παιχνίδι στην τελευταία περίοδο, αλλά κάποια λάθη και τα μεγάλα σουτ της Μπάγερν, μας έκαναν να χάσουμε τον ρυθμό μας. Πήραμε τάιμ άουτ και με την οργάνωση του Κώστα Σλούκα βρήκαμε τον εαυτό μας και ανακτήσαμε την κατάσταση.

Είχαμε μεγάλη πίεση γιατί ξέραμε πως αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για τη δεύτερη θέση της κατάταξης. Δεν παίξαμε τέλεια, αλλά είχαμε σπουδαία συνεισφορά από τον πάγκο. Θέλω να πω και κάτι ακόμη: πολλές φορές γκρινιάζω για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, αλλά απόψε ήταν ένας από τους ήρωες του αγώνα, γιατί μας έδωσε πολλά σε άμυνα και επίθεση. Γι’ αυτό θέλω να του δώσω συγχαρητήρια.

Οι οπαδοί μας, τους είδατε στο Μόναχο. Αν έρθετε στο ΟΑΚΑ, θα δείτε πως δεν είναι εύκολο να παίξει μια ομάδα εκεί. Είναι πολύ σημαντικό για μας λοιπόν να πάρουμε τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας. Είναι σημαντικό λοιπόν για μας να πάρουμε τη δεύτερη θέση με νίκη επί της Άλμπα. Έχουμε μεγάλους στόχους και μεγάλα όνειρα.

Όλοι μου λένε για το 7ο αστέρι κι εγώ τους απαντάω ότι θα προσπαθήσουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Κρίθηκε ανέτοιμος ο Παπανικολάου

Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός  υποδέχεται  την Μπαρτσελόνα (21:3…