Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αρμάνι Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια 90-75 (vid)

Αρμάνι Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια 90-75 (vid)

IMG 4356

Πήρε το «αιώνιο ιταλικό ντέρμπι» και συνεχίζει…

Τον ιταλικό εμφύλιο πήρε η Αρμάνι Μιλάνο, επικράτησε της Βίρτους Μπολόνια με 90-75 και παραμένει «ζωντανή» στο «κυνήγι» για την είσοδο της στη δεκάδα.

Στον Ιταλικό «εμφύλιο» η Βίρτους ήθελε τη νίκη για να έχει πιθανότητες να βρεθεί στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Μιλάνου καθώς έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +4 (22-18). Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά ανέβηκε ακόμα περισσότερο, με τον Μίροτιτς να είναι αυτός που έλεγχε το παιχνίδι, κυρίως μέσα από την επίθεση και κλείνοντας το δεκάλεπτο στο 46-34.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Μιλάνο συνέχισε από εκεί που το είχε αφήσει, κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση, αλλά η είσοδος για το play in τουρνουά είχε χαθεί με τη νίκη της Εφές επί της Φενερμπαχτσέ. Το σκορ της περιόδου έκλεισε στο 73-53 με την ομάδα του Μεσίνα να κάνει ότι θέλει τη Βίρτους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Βίρτους δεν είχε καμία λύση κόντρα στην ομάδα του Μιλάνου και γνώρισε την ήττα με 88-71, βάζοντας σε μπελάδες την ομάδα του Μπάνκι, καθώς την έφτασε στις νίκες η Μπασκόνια και στην επόμενη αγωνιστική θα κριθεί μεταξύ των δυο η όγδοη θέση της κανονικής διάρκειας.

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 46-34, 73-53, 90-75

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι: Ανακοίνωση για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο

Παρουσία φιλάθλων της θα υποδεχθεί η Μακάμπι τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι. Με τουλάχιστον…