Κεντρική Β' Εθνική Σταμέλος: «Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα διπλά»

Σταμέλος: «Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα διπλά»

filipos stamelos panelefsiniakos jpg

Ο Φίλιππος Σταμέλος μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Πανελευσινιακού επί του Αιγάλεω

Ο Πανελευσινιακός πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα του Αιγάλεω, καθώς επικράτησε με 87-81. Ο Φίλιππος Σταμέλος, που ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας, μίλησε για τη μεγάλη νίκη της ομάδας της Ελευσίνας και σημείωσε μεταξύ άλλων ότι φέτος έχουν δείξει ότι μπορούν να πάρουν μεγάλα διπλά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο ΕΟΚ WebRadio:

Για τη νίκη επί του Αιγάλεω: «Η αλήθεια είναι πως κάναμε έναν πολύ καλό 1ο γύρο, ήμασταν εντός των στόχων μας. Δυστυχώς, στον 2ο γύρο ένας μήνας με αρκετούς τραυματισμούς βασικών παικτών μάς έβγαλε λίγο απ’ την πορεία μας. Τώρα σιγά-σιγά επανήλθαμε, όλοι υγιείς πλέον. Κάνε ένα μεγάλο “διπλό” που μας δίνει τις δικές μας πιθανότητες για να περάσουμε στα play-offs. Κοιτάμε το επόμενο ματς με τη Δάφνη για να εξασφαλίσουμε ουσιαστικά τις όποιες πιθανότητες μάς μένουν για τα play-offs και, από ‘κει και πέρα, θα δούμε τα αποτελέσματα και τω άλλων ομάδων, γιατί πλέον εξαρτιόμαστε απ’ τις άλλες ομάδες για τη συνέχεια».

Για το αν υπήρχε σημείο της σεζόν που απογοητεύτηκαν: «Δε θα έλεγα ότι υπήρχε απογοήτευση. Δυστυχώς οι τραυματισμοί, που είναι μέρος του αθλητισμού και σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, μάς έφεραν πίσω. Ήμασταν άτυχοι σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος. Κοιτάξαμε μπροστά όμως, φτιάξαμε την ψυχολογία μας και διατηρούμε μια “τροχιά” play-offs».

Για τον στόχο τους: «Στον Πανελευσινιακό υπάρχει ένα κλίμα οικογενειακό. Έχουμε φτιάξει έναν “κορμό” από πέρυσι που μας φέρνει 2η χρονιά να “κυνηγάμε” κάτι καλό στην κατηγορία. Θέλουμε να μπούμε και φέτος στα play-offs, που ήταν ο αρχικός μας στόχος, για να πούμε ότι είναι μια επιτυχημένη χρονιά. Αν μπούμε στα play-offs, επειδή δεν “κουβαλάμε” τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας όπως πέρυσι, όλα ξεκινούν απ’ το μηδέν. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα “διπλά”, οπότε θα “κυνηγήσουμε” και την άνοδο στην Elite League».

Για τον όμιλό τους: «Οι αποστάσεις των ομάδων είναι πάρα πολύ μικρές. Βλέπουμε κάθε αγωνιστική κάποιος που είναι 1ος να μπορεί με ήττα να βρεθεί 5ος και το αντίθετο. Πλέον έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα, είναι ένα γκρουπ 7 ομάδων για 6 θέσεις και όποιος είναι καλύτερος στο φινάλε θα “κλειδώσει” την είσοδό του στα play-offs».

Για το αν περίμεναν εξ αρχής τόσο ανταγωνιστικό τον όμιλο: «Για να πω την αλήθεια, το πρωτάθλημα αρχικά δε φαινόταν ότι θα είναι τόσο ανταγωνιστικό. Πολλές ομάδες που είτε έφτιαξαν αργά το ρόστερ τους, είτε ενισχύθηκαν στα μέσα της χρονιάς, έγιναν οι εκπλήξεις του πρωταθλήματος, όπως για παράδειγμα το Αιγάλεω. Είναι πραγματικά ένας πολύ δύσκολος όμιλος. Εμείς έχουμε απ’ την αρχή τον ίδιο στόχο με τώρα. Ίσως να περιμέναμε ότι θα ήταν λίγο πιο εύκολα τα πράγματα, αλλά πέσαμε έξω. Υπάρχουν ομάδες που πρωταγωνιστούν τις οποίες ίσως να μην περίμενε κανείς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …