Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Σλούκας: «Ήταν μια νίκη – statement»

Σλούκας: «Ήταν μια νίκη – statement»

Κώστας Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας δήλωσε πως πλέον είναι καλά.

Ο Κώστας Σλούκας έκανε την καλύτερη εμφάνισή του ως αρχηγός του Παναθηναϊκού και οδήγησε την ομάδα του σε μια σπουδαία νίκη. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του και πως ίσως πίεσε τις καταστάσεις να επιστρέψει νωρίτερα και αυτό ήταν λάθος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας στο flash interview:
«Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο. Έκανα κάποια χαζά λάθη, ο κόουτς με έβγαλε και προσπάθησα να είμαι ήρεμος. Ήμουν πιο αποφασιστικός. Κάναμε φοβερή ομαδική προσπάθεια, ελέγξαμε το παιχνίδι και σκοράραμε στον αιφνιδιασμό. Αυτή η νίκη είναι σαν διπλή, επειδή πιθανόν κανείς άλλον να μην νικήσει εδώ.

Ήταν δύσκολος μήνας για μένα με τον τραυματισμό μου στον προσαγωγό στην Μπασκόνια. Προσπάθησα να μπω πιο γρήγορα. Έπαθα υποτροπή, είχα πόνο. Πιο πολύ κακό έκανα στην ομάδα, παρά βοηθούσα. Πλέον είμαι καλά, προπονήθηκα καλά. Δεν έχω πρόβλημα. Όλη η ομάδα προπονήθηκε κατάλληλα.

Ήταν μια νίκη – statement. Αδιαμφισβήτητα η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα της EuroLeague. Ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι είναι στην ελίτ και παλεύει με νύχια και δόντια για το πλεονέκτημα έδρας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Euroleague: Οι διαιτητές στα game 5 Παναθηναϊκού & Ολυμπιακού

Τα game 5 του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού διεξάγονται σήμερα και αύριο. Παναθηναϊκός και Ο…