Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπαρτζώκας: «Ο Ουόκαπ ήταν εξαιρετικός, έχουμε βαθύ ρόστερ»

Μπαρτζώκας: «Ο Ουόκαπ ήταν εξαιρετικός, έχουμε βαθύ ρόστερ»

IMG 2144 jpeg

Στην εξαιρετική εμφανιση της ομάδας αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξαιρετική εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του επί της Ζαλγκίρις στη Λιθουανία, για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι και για εμάς, αλλά και για τη Ζαλγκίρις. Κατά τη γνώμη μου όλα τα ματς, και οι νίκες και οι ήττες μετρούν διπλά, γιατί τα μαθηματικά είναι πολύ σημαντικά για τους στόχους μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στον αρχηγό μας, Κώστα Παπανικολάου. Απέδειξε γιατί είναι πραγματικός αρχηγός. Είχε τεράστιο πόνο στην μέση του, το πρωί δεν μπορούσε καν να κουνηθεί. Έκανε ένεση και έπαιξε 27 λεπτά, βοηθώντας την ομάδα να πάρει αυτή τη σημαντική νίκη. Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο ευγνώμων νιώθω για την προσπάθειά του. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και το ιατρικό μας τιμ, όλο το μεσημέρι ασχολήθηκε μαζί του, έκανε εξαιρετική δουλειά και ο παίκτης πρόλαβε να παίξει.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Όλοι συνεισέφεραν σε αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα. Είχαμε πολλές ασίστ και εκπληκτικά ποσοστά στα σουτ δύο πόντων. Ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα, δημιουργήσαμε πολλά ανοικτά σουτ και τα βάλαμε. Το βασικό μας πρόβλημα ήταν μόνο κάποια αμυντικά ριμπάουντ που χάσαμε και η Ζαλγκίρις πήρε δεύτερες ευκαιρίες από αυτά. Εύχομαι στον Αντρέα Τρινκιέρι και την Ζαλκίρις καλή τύχη στην συνέχεια. Εμείς έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας κόντρα στην Μπολόνια και τον Παναθηναϊκό και είμαστε πολύ αισιόδοξοι

Ο ΜακΚίσικ μας βοήθησε πολύ, επιστρέφοντας μετά από καιρό. Ο Ουόκαπ ήταν εξαιρετικός, όπως κι ο Φαλ. Όλοι βοήθησαν για να έρθει αυτή η μεγάλη νίκη. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο και βαθύ ρόστερ. Είχαμε 3-4 παίκτες εκτός απόψε. Ο Μόουζες Ράιτ είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Ήρθαμε εδώ σε μία τόσο δύσκολη έδρα και κερδίσαμε με περίπου 20 πόντους διαφορά. Αυτό κάτι δείχνει για την ομάδα μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …