Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπαρτζώκας: «Για εμάς δεν υπάρχουν διακοπές, σαν τελικός το ματς για την Εφές»

Μπαρτζώκας: «Για εμάς δεν υπάρχουν διακοπές, σαν τελικός το ματς για την Εφές»

IMG 3348 jpeg

Τελικό χαρακτήρισε το ματς του Ολυμπιακού με την Εφές, ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη, όπου την Τρίτη (19/3, 19:30) θα φιλοξενηθεί από την Αναντολού Εφές, με τον τεχνικό των Πειραιωτών να μιλάει για το κρίσιμο παιχνίδι με τους Τούρκους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη δύσκολη αποστολή των «ερυθρόλευκων» στην έδρα της Αναντολού Εφές το βράδυ της Τρίτης (19/3, 19:30) και τόνισε πως οι Τούρκοι αντιμετωπίζουν το παιχνίδι σαν… τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Για εμάς δεν υπάρχουν διακοπές. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα ματς. Κατά τη γνώμη μου για την Εφές το ματς είναι σαν τελικός, στην προσπάθειά της να διεκδικήσει την είσοδό της στα play-in. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ με ταλέντο. Στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει σκοράρει μέσο όρο 107 πόντους στο γήπεδό της. Είναι προφανές πως εκτός από τα βασικά θα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά για να κερδίσουμε.

Αν ανοίξεις πολύ τον ρυθμό, θα πρέπει να εκτελέσεις μετά από κάποια δευτερόλεπτα. Η Εφές εκτελεί στα πρώτα δώδεκα δευτερόλεπτα και εμείς θα πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτό. Ο Ουόκαπ ταλαιπώρησε το πόδι του παίζοντας σε αυτό το παιχνίδι. Έκανε μισή προπόνηση σήμερα. Γενικά επειδή είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια χρειάζεται μια συντήρηση κατά κάποιο τρόπο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …