Κεντρική Ψαγμένα Μπαρτζώκας: «Είναι το τρίτο παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο περπατάγαμε»

Μπαρτζώκας: «Είναι το τρίτο παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο περπατάγαμε»

IMG 2939 jpeg

Στις δυσκολίες της ομάδας στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε να «λυγίσει» την Καρδίτσα και να πάρει τη νίκη με 85-73, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Τόμας Ουόκαπ, μετά το ματς Ολυμπιακός – Καρδίτσα, εξηγώντας ότι το πόδι του Αμερικανού γκαρντ πρήστηκε περισσότερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός: 

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα λόγω του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Μετά από ένα τέτοιο ματς αδειάζεις από συναισθήματα και χαλαρώνεις Σήμερα είχαμε διαδικαστικό, για πολλούς, παιχνίδι και ακολουθεί μία ακόμα δύσκολη εβδομάδα με απαιτητικά παιχνίδια και κρίσιμα. Για εμάς ήταν το τρίτο συνεχόμενα ματς (σ.σ. του πρωταθλήματος) που στο πρώτο ημίχρονο περπατάμε και οι αντίπαλοι παίζουν το παιχνίδι τους. Και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Πιεστήκαμε, αλλά κερδίσαμε» είπε και πρόσθεσε: «Έχουμε 5 παιχνίδια ακόμα στην Euroleague και είναι πολλές ομάδες κοντά για την τετράδα. Εμείς παίζουμε με την Εφές που…καίγεται για να μπει στα play-in. Πρέπει να έχουμε κοντό ορίζοντα. Το σημαντικό για εμάς είναι το πόδι του Ουόκαπ που πρήστηκε περισσότερο. Να είμαστε καλά για να διεκδικήσουμε την νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Πολυτιμότερη των τελικών η Τόμπιν

MVP του τελικού η Ρεμπέκα Τόμπιν. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 61-45, κατακτώντ…