Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπαρτζώκας: «Είναι μια σπουδαία νίκη»

Μπαρτζώκας: «Είναι μια σπουδαία νίκη»

Γιώργος Μπαρτζώκας

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε σπουδαία τη νίκη επί της Βίρτους.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βίρτους σε ένα ματς με καθολική άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το τέλος της αναμέτρησης στις δηλώσεις του, χαρακτήρισε σπουδαία τη νίκη επί των Ιταλών και απένειμε τα εύσημα στο ιατρικό τιμ το οποίο έχει περισσότερη δουλειά το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:
«Συγχαρητήρια στη Βίρτους για το ώριμο παιχνίδι της. Έχει πολύ έμπειρους παίκτες που ξέρουν πως να δημιουργήσουν σουτ για τους εαυτούς τους, έχουν και τον Σενγκέλια που ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι στο ποστ, το σκοράρισμα και τη δημιουργία. Δεν είναι τυχαίο αυτό που έχουν καταφέρει έως τώρα. Αυτή η νίκη είναι πραγματικά σπουδαία. Ειδικά κάτω από αυτές τις συνθήκες, χωρίς τον Oυόκαπ, με τον Oυίλιαμς-Γκος να έρχεται μετά από ένα μήνα με μία προπόνηση, με τον Μήτρου-Λονγκ να έχει μισή προπόνηση, χωρίς τον Λαρεντζάκη. Δεν είναι μόνο το πώς εκτελείς, αλλά και πώς προετοιμάζεις το παιχνίδι.

Ήμασταν διστακτικοί και καθόλου αποφασιστικοί στο πρώτο μέρος, ειδικά στην άμυνα. Έπρεπε να κάνουμε το βήμα προς τα εμπρός, έπρεπε να καλύψουμε την απουσία του καλύτερου αμυντικού μας. Το κάναμε εκπληκτικά στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν δεχθήκαμε πέντε και βάλαμε 20 πόντους. Άλλαξε εντελώς η εικόνα του αγώνα. Είχαμε πολλά λάθη και λίγες ασίστ στο πρώτο μέρος, αυτό άλλαξε στο δεύτερο. Συγχαρητήρια στην ομάδα, στους παίκτες, στον κόσμο, θα συνεχίσουμε.
Σύντομα θα έχουμε εικόνα για τους τραυματίες. Έχουμε ένα team εκπληκτικό, τους κάνουν διπλές και τριπλές θεραπείες, χθες τελείωσαν στις 22:30. Oυόκαπ και Λαρεντζάκης δεν μπορούσαν να παίξουν απόψε, ελπίζω στο ντέρμπι να μπορούν να παίξουν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θα δώσουμε το 100% στο επόμενο»

Στον τρόπο που διαχειρίστηκε η ομάδα του το παιχνίδι, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμ…