Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Φαλ: «Όλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση»

Φαλ: «Όλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση»

IMG 2542 jpeg

Στην προσπάθεια που κατέβαλε ο Ολυμπιακός για να καλυφθούν τα κενά στάθηκε ο Μουσταφά Φαλ.

Σπουδαία νίκη πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βίρτους Μοολόνια, επικράτησε με 74-69 πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της EuroLeague. ΟΜουσταφά Φαλ στις δηλώσεις του τόνισε πως άπαντες στην ομάδα έδωσαν το κάτι παραπάνω για να καλύψουν το κενό του Τόμας Γουόκαπ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ψηλός των «ερυθρολεύκων»:

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ξέραμε ότι ήταν σαν τελικός. Έπρεπε να παλέψουμε. Δεν μπορούσαμε να χάσουμε έτσι. Είχαμε δεχθεί 46 πόντους στο πρώτο μέρος, οπότε το θέμα ήταν η άμυνά μας. Νομίζω ότι όλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση και καταλήξαμε να πάρουμε τη νίκη.

Όταν χάνεις με 9 πόντους στην έδρα σου, όλοι πρέπει να κάνουν step-up, ειδικά τώρα που έλειπε ο Τόμας (Γουόκαπ). Μας πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστούμε, αλλά όλοι έπρεπε να κάνουν κάτι παραπάνω για να καλύψουμε όσο περισσότερο γινόταν τα λάθη μας στην άμυνα και να παίξουμε με πυγμή στην επίθεση.

Νομίζω πώς όλοι ξέρουν ότι είμαστε μία αμυντικογενής ομάδα. Δυσκολευτήκαμε σε κάποιες στιγμές, αλλά δεν μπορούσαμε να χάσουμε έτσι, σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι στην έδρα μας. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα”, ανέφερε αναλυτικά ο Γάλλος σέντερ».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Εκτός μέχρι νεωτέρας ο Ερνανγκόμεθ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν προπονήθηκε με τον Παναθηναϊκό,  μετέβη στην Ισπανία για εξετάσ…