Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

IMG 3932 jpeg

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ.

Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησε τη Βαλένθια με 95-80 για την 32η αγωνιστική της Euroleague και παρέμεινε ζωντανή στο όνειρο για την εξάδα. Οι Ισραηλινοί είχαν για κορυφαίο τον Ουέιντ Μπάλντγουϊν, ο οποίος σημείωσε 17 πόντους, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα και 3 ριμπάουντ. Τρομερός μέσα στη ρακέτα και ο Τζος Νίμπο, ο οποίος άγγιξε το νταμπλ-νταμπλ με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ. Από τη Βαλένθια κορυφαίος αναδείχθηκε ο Σέμι Οτζελέγιε με 15 πόντους.

Η άμυνα της δεύτερης περιόδου, όταν κράτησε τη Βαλένθια κάτω από τους 20 πόντους και εξασφάλισε μία διψήφια διαφορά ασφαλείας, όπως και το εξαιρετικό ποσοστό ευστοχίας της στο δίποντο, άνοιξαν το δρόμο της νίκης για τη Μακάμπι.

Οι Ισραηλινοί μάλιστα όχι μόνο δεν αγχώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο 35΄ «καθάρισαν» τον αγώνα δια χειρός Μπάλντγουϊν. Ο Αμερικανός γκαρντ βρήκε στόχο από τα 6,75 και διαμορφώνοντας το 83-69 έδωσε τέλος στα όποια όνειρα ανατροπής είχε η Βαλένθια.

Κορυφαίοι των νικητών οι Γουέιντ Μπάλντγουϊν (17π.) και Τζος Νίμπο (15π., 9ρ.), ενώ από τους Ισπανούς ξεχώρισε ο Σέμι Οτζελέγιε με 15 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 48-38, 71-58, 95-80.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…