Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Λούντζης: «Είναι φανταστικό το κλίμα στην ομάδα»

Λούντζης: «Είναι φανταστικό το κλίμα στην ομάδα»

lountzis jpg

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, στάθηκε ο Τόμας Ουόκαπ.

Ο διεθνής γκαρντ, Μιχάλης Λούντζης ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού απέναντι στην Καρδίτσα για την 21η αγωνιστική της Basket League και μετά την σπουδαία του εμφάνιση  μίλησε για την σημερινή του απόδοση, για το ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά και τον τραυματισμό του Τόμας Ουόκαπ.  

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Μιχάλης Λούντζης:

«Είναι δύσκολο μετά από ένα τέτοιο ματς υψηλής έντασης πολλών απαιτήσεων με τον Παναθηναϊκό να παίξεις ξανά σε δύο μέρες. Πιο πολύ είναι ότι αδειάζεις συναισθηματικά και είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς ξανά».

Για την Καρδίτσα και τη δική του απόδοση: «Πήρε πολλά επιθετικά ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο η Καρδίτσα και αυτός ήταν ένας λόγος που έμεινε κοντά στο σκορ. Για εμένα, πρέπει να είμαι εκεί για την ομάδα όποτε μου ζητηθεί. Είναι η δουλειά μου, πρέπει να είσαι εκεί όταν σε χρειάζεται η ομάδα».

Για το ματς με την Εφές στην Τουρκία: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Εχουν μείνει πέντε τελικοί, πρέπει να μπούμε στο ματς και να… μασάμε σίδερα».

Για τον Ουόκαπ: «Δε θα μιλήσω μόνο για τον Τόμας, αλλά για όλα τα παιδιά. Φαίνεται πόσο πολύ αγαπάνε την ομάδα και πόσο βάζουν την ομάδα πρώτα απ’ όλα, θυσιάζοντας τον εαυτό τους. Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα τους. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το κλίμα, που είναι φανταστικό. Μια μικρή κίνηση από τον πάγκο, κάποιος που θέλει να παίξει ενώ είναι τραυματίας, είναι τα μικρά πράγματα που δείχνουν πολλά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μέχρι το 2026 στην Παρτίζαν ο Ομπράντοβιτς

Στην Παρτιζάν μέχρι το 2026 ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Κάτοικος» Βελιγραδίου γι’ άλλα δ…