Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Επιμένουν οι Ισπανοί για Χεζόνια και Παναθηναϊκό

Επιμένουν οι Ισπανοί για Χεζόνια και Παναθηναϊκό

Μάριο Χεζόνια

Η Marca στέλνει για ακόμα μία φορά τον Χεζόνια στον Παναθηναϊκό.

Ακόμα ένα δημοσίευμα της Marca φέρνει τον Μάριο Χεζόνια στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό για την επόμενη σεζόν. Νέο δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Κροάτης δεν τα «βρίσκει» στο οικονομικό κομμάτι με τη Ρεάλ και πως οι υπεύθυνοι της «Βασίλισσας» θεωρούν τον παίκτη… χαμένο.

Στα νέα δημοσιεύματα αναφέρεται πως υπάρχει διαφορά και σε ότι αφορά τον ρόλο του στο αγωνιστικό κομμάτι, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την παραμονή του στη Ρεάλ, και πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Σε συνδυασμό με την αγάπη που έχει ο Χεζόνια για τον Παναθηναϊκό και την προηγούμενη παρουσία του στην ομάδα, οι Ισπανοί θεωρούν δεδομένο το ενδιαφέρον και πως έχει ήδη στα χέρια του την οικονομική πρόταση του «τριφυλλιού», η οποία αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ετησίως.

Η Ρεάλ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δώσει τόσα στον Κροάτη, καθώς έχει μπροστά της τα συμβόλαια του Ταβάρες και του Πουαριέ, ενώ είναι πολλά και αυτά που λαμβάνουν οι Φακούντο Καμπάτσο, Ζερσόν Γιαμπουσελέ και Τζάναν Μούσα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Το ελληνικό μπάσκετ επανέρχεται»

Στην εξέλιξη του Ελληνικού μπάσκετ στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στις…