Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Δεν ανησυχεί για τη θέση του ο Ματέο

Δεν ανησυχεί για τη θέση του ο Ματέο

Τζους Ματέο

Ο Τσους Ματέο σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις ήττες της Ρεάλ.

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες της Ρεάλ στην Ευρωλίγκα προκάλεσαν σχόλια και δημοσιεύματα στον ισπανικό Τύπο, τα οποία έκαναν λόγο ακόμα και για απομάκρυνση του Τσους Ματέο. Ο Ισπανός τεχνικός όμως κάθε άλλο από… ανήσυχος είναι, καθώς θεωρεί λογική την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσους Ματέο:
«Αν μου έλεγαν ότι θα βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση, θα το… έπαιρνα, ακόμα και αν σήμαινε να χάσουμε τρία παιχνίδια στη σειρά στη EuroLeague. Επειδή αυτό δηλώνει την πολύ καλή δουλειά που έχουμε κάνει ως ομάδα.

Το πρώτο κομμάτι της σεζόν ήταν φανταστικό. Και αν ακόμα μου έλεγαν ότι θα πάρουμε το Super Cup και το Copa Del Rey, θα το κρατούσα ακόμα περισσότερο. Έχουμε κερδίσει ήδη δύο τίτλους και είμαστε πρώτοι σε πρωτάθλημα και EuroLeague. Από τις 18 ομάδες στη EuroLeague είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να την κερδίσουμε δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Γνωρίζω τον “σφυγμό” της ομάδας καλά. Κατά τη διάρκεια των “παραθύρων” της FIBA οκτώ από τους παίκτες μας έφυγαν, δύο από αυτούς έκαναν υπερατλαντικό ταξίδι. Όλα αυτά είναι νορμάλ, υπάρχει… υπερφόρτωση σε παιχνίδια και χιλιόμετρα. Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να βρούμε τρόπο να κρατήσουμε τη φρεσκάδα μας. Υπό αυτές τις συνθήκες σε μία κλίμακα από το 0 έως το 100, η ανησυχία μου είναι στο μηδέν!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…