Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αταμάν: «Να προστατεύσουμε τη θέση μας έως το τέλος»

Αταμάν: «Να προστατεύσουμε τη θέση μας έως το τέλος»

Εργκίν Αταμάν

Ο Ναν είναι σκόρερ, λογικό που έβαλε το buzzer beater, είπε ο Αταμάν.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν εξεπλάγην από το καλάθι στην εκπνοή που έβαλε ο Κέντρικ Ναν και έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό, μέσα στη Μπολόνια, γιατί αυτό το κάνουν οι σκόρερ και ο Ναν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Αυτό δήλωσε ο Τούρκος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα στην Ιταλία, ενώ αναφέρθηκε επίσης στα λάθη που έγιναν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Κάναμε φανταστικό πρώτο ημίχρονο αλλά μετά δεν παίξαμε καλά, δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και βολές, με τον Λεσόρ και τον Μήτογλου. Η Βίρτους βρήκε τον ρυθμό που ήθελε και μπορεί να πάρει εύκολα μέσα στην έδρα της, βρήκε τα σουτ που χρειαζόταν με τον Μπελινέλι τον οποίο δεν καταφέραμε να σταματήσουμε. Κάναμε γενικά πολλά λάθη, αλλά στο τέλος παίξαμε πολύ καλή άμυνα, πήραμε τα ριμπάουντ και στο τέλος ο Ναν βρήκε σκορ.

Μπορούσε να βρει νωρίτερα τρόπους για να σκοράρει αλλά έκανε πολλά λάθη, όμως στο τέλος έβαλε το buzzer γιατί είναι ένας σκόρερ. Έχουμε δύο ακόμη τελευταία παιχνίδια για τη regular season και πρέπει να προστατέψουμε τη θέση μας. Όπως είπα χάσαμε ελεύθερα σουτ, αλλά πήραμε επιθετικά ριμπάουντ και δεύτερες ευκαιρίες. Στο πρώτο μέρος σκοράραμε 51 πόντους, ενώ στο δεύτερο μείναμε χαμηλά. Ήταν χαμηλά για εμάς, όμως βρήκαμε τον τρόπο στο τέλος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Elite League: Στα Άνω Λιόσια το Final 4

Το τριήμερο 17-19 Μαΐου το Final 4 της ΕΟΚ στα Άνω Λιόσια Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα φ…