Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: «Οδηγεί» τον Πλάθα στη δικαιοσύνη

ΑΕΚ: «Οδηγεί» τον Πλάθα στη δικαιοσύνη

ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωση συλλυπητήρια

Για συκοφαντική δυσφήμηση κατηγορεί τον Πλάθα η ΑΕΚ.

Στις πρώτες του δηλώσεις για το πέρασμά του από την ΑΕΚ παραχώρησε ο Χουάν Πλάθα, ο οποίος φρόντισε να δείξει ότι έφυγε με τις χειρότερες αναμνήσεις από την Ελλάδα. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε σε Μέσο της χώρας του και όταν η κουβέντα έφτασε στην “Ένωση” αναφέρθηκε στις οφειλές και στις καθυστερήσεις της ομάδας.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του Χουάν Πλάθα και εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «η ασυλία για συκοφάντες τελείωσε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Από σεβασμό στην παλαιά διαδρομή του, και επειδή από επιλογή δεν μπήκαμε στη διαδικασία μεσούσης της περιόδου -με την Ομάδα ν’ αγωνίζεται- ν’ αποκαλύψουμε πραγματικά περιστατικά τα οποία προκάλεσαν και το «διαζύγιο», αναλαμβάνοντας μάλιστα και ευθύνες που δεν μας αναλογούν, δεν πρόκειται ν’ απαντήσουμε άμεσα στα όσα «δήλωσε» ο τέως προπονητής μας, παρότι μας προκαλεί κατάπληξη γιατί επέλεξε τώρα, μετά από τόσο καιρό, και πριν από κρίσιμες αναμετρήσεις της Ομάδας μας για να μιλήσει…

Πάγια τακτική της Διοίκησης της ΑΕΚ BETSSON BC ήταν/είναι να μην απαντά σε κάποιους προπονητές/αθλητές που φόρεσαν τη φανέλα της Ομάδας μας ανεξάρτητα με τα όσα ενδεχομένως έλεγαν μετά τη φυγή τους, και «τρώγαμε» αδίκως και άγριο «ξύλο» από Μ.Μ.Ε. Αυτή η τακτική μας δεν εκτιμήθηκε όμως.

Η ασυλία για συκοφάντες τελείωσε!

Όσοι αρέσκονται σε ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΜΑΤΑ και βάλλουν κατά των συμφερόντων και της αξιοπρέπειας της Α.Ε.Κ. θα οδηγούνται πλέον στη Δικαιοσύνη. Ο τέως προπονητής μας θα υποστεί πρώτος τις συνέπειες του Νόμου, με δική του ευθύνη.

Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα τοποθετηθούμε αναλυτικά και με λεπτομέρειες σε όσα έγιναν ή δεν έγιναν.

Προσώρας είμαστε υποχρεωμένοι να προσηλωθούμε στους στόχους μας.

ΥΓ: Θα επανέλθουμε σχετικά με τις νομικές κινήσεις μας».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…