Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βίρτους Μπολόνια – Παρτιζάν 88-84 (vid)

Βίρτους Μπολόνια – Παρτιζάν 88-84 (vid)

IMG 7395 jpeg

Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε η Βίρτους.

Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε η Βίρτους Μπολόνια, επικράτησε της Παρτιζάν με 88-84 για την 25η αγωνιστική της EuroLeague και επέστρεψε στις νίκες με ηγέτη τον Λούντμπεργκ και ασταμάτητο τον  Μπελινέλι.

Κορυφαίοι των Ιταλών ήταν οι Λούντμπεργκ και Μπελινέλι με 20 πόντους ο καθένας, ενώ άλλους 12π. είχε ο Κορντινιέ, ο οποίος και εκείνος πέτυχε σημαντικά καλάθια στην τέταρτη περίοδο. Από την ομάδα του Βελιγραδίου, πρώτος σκόρερ ήταν ο Κέβιν Πάντερ με 22 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Τζέιμς Νάναλι  με 18.

Η Βίρτους ανέβηκε στο 16-9, μένοντας μόνη στην τρίτη θέση της κατάταξης, την ώρα που οι Σέρβοι έπεσαν στο 12-13 και την 11η θέση.

Ντέρμπι από το ξεκίνημα ήταν η αναμέτρηση με την Παρτιζάν να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα ασφαλείας στα πρωτα λεπτά  (12-16 8’). Η Βίρτους άρχισε να ροκανίζει την διαφορά, διαμορφώνοντας  το 19-19 της πρώτης περιόδου. Στο ίδιο μομέντουμ συνεχίστηκε και το δεύτερο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι πήραν ένα προβάδισμα ασφαλείας των +5 (28-23). Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς αντέδρασε, με την εξαιρετική της άμυνα, αλλά λαι με ηγέτες τους Πάντερ και Νάναλι, μείωσε την διαφορά στον πόντο (32-31),  Οι Ιταλοί δεν το άφησαν έτσι, έφυγαν για τα αποδυτήρια με +4 (35-31).

Η Βίρτους Μπολόνια ήταν ανώτερη στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου με τη διαφορά να φτάνει και στους 12 πόντους, αλλά η Παρτιζάν το… έφερε τούμπα και άγγιξε το διπλό. Στο φινάλε οι Σέρβοι έχασαν το υπέρ τους προβάδισμα με τρελά λάθη και οι Ιταλοί κέρδισαν με 88-84 χάρη και στο καθοριστικό τρίποντο του Λιούντμπεργκ

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 35-31, 62-58, 88-84.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Η ομιλία του Αταμάν και ο πανζουρλισμός στα αποδυτήρια (vid)

Πανζουρλισμός και μπουγέλα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει μετά…