Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βαλένθια: Διαπραγματεύεται για σταθερή παρουσία στην Euroleague

Βαλένθια: Διαπραγματεύεται για σταθερή παρουσία στην Euroleague

Harper valencia baskonia jpg

Σε διαπραγματεύσεις με την Euroleague βρίσκεται η Βαλένθια.

Η Βαλένθια βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Euroleague, προκειμένου να ανανεώσει την παρουσία της στη διοργάνωση με εγγυημένο συμβόλαιο.

Ο Γενικός Διευθυντής της Ισπανικής ομάδας, Ενρίκ Καρμπονέλ.σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Las Provincias υποστήριξε: «Συνεργαζόμαστε με τη EuroLeague ώστε η Βαλένθια να έχει σταθερή παρουσία στη διοργάνωση, όμως με συμβόλαιο τύπου Α ή με άδεια για ορισμένα χρόνια. Διαπραγματευόμαστε τη σταθερότητα που θα μας επιτρέψει να είμαστε στη EuroLeague μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα. Η EuroLeague καταλαβαίνει το αίτημά μας. Έχει να κάνει με το μοντέλο που ακολουθεί ο σύλλογος, οι φίλαθλοι και οι χορηγοί. Δεν γίνεται, για παράδειγμα, να μπαίνουμε στον Μάρτιο και να μην γνωρίζουμε σε ποια διοργάνωση θα παίζουμε του χρόνου. Έχουμε ένα Plan B σε περίπτωση που πρέπει να παίξουμε στο Eurocup».

Η ομάδα παράλληλα με τις διαπραγματεύσεις συζητάει και το ενδεχόμενο νέου γηπέδου που κοστίζει περισσότερα από 280 εκατομμμύρια ευρώ και θα προσφέρει περισσότερη απήχηση στον σύλλογο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του GM της ομάδας, οι συζητήσεις αυτές γίνονται για να προετοιμαστεί από νωρίς ο Σύλλογος για τη νέα σεζόν.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…