Κεντρική Basket League Άρης Τολιόπουλος: «Έχουμε ταυτότητα και προσωπικότητα»

Τολιόπουλος: «Έχουμε ταυτότητα και προσωπικότητα»

Βασίλης Τολιόπουλος

Φανερά συγκινημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος με μία μοναδική ατομική ενέργεια σκόραρε το καλάθι που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Άρη στον προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Έλληνας παίκτης σημείωσε τους 17 από τους 24 πόντους του στην τελευταία περίοδο και οδήγησε τον Άρη σε μια σπουδαία ανατροπή από το -15. Συγκινημένος στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ο «αρχηγός» της ομάδας, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός: 

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά, στο πρώτο δεν κάναμε αυτό που έπρεπε, στο δεύτερο ημίχρονο το γυρίσαμε έπειτα και πάλι δεχθήκαμε εύκολα καλάθια, αλλά επειδή είμαστε μια ομάδα με ταυτότητα το γυρίσαμε στο τέλος».

Για το ότι δεν ξεκίνησε καλά αλλά ήταν καθοριστικός στο τέλος: «Δεν είμαι παίκτης 30 λεπτών. Παίζω ως το τέλος, όπως και η ομάδα. Χαίρομαι που βοήθησα για να πάρουμε αυτή την τεράστια νίκη. Είναι απίστευτο το πώς βρίσκουμε ενέργεια και έρχονται αυτές οι ανατροπές που βλέπουμε φέτος».

Για την ενέργεια που έβγαλε η ομάδα στη τελευταία περίοδο: «Έχουμε ένα μότο στα αποδυτήρια μας, που λέει να βρίσκεις ενεργεία και δύναμη μέσα σε ένα άδειο τανκς που δεν έχει βενζίνη. Και αυτό είναι κάτι που κάνει μία εξαιρετική ομάδα κι

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…