Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Sold Out το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε

Sold Out το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε

Παναθηναϊκός

Μία εβδομάδα πριν το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν Sold Out.

Η τρέλα που επικρατεί στους φίλους του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν φαίνεται σε κάθε ματς της Ευρωλίγκα και όχι μόνο. Το ΟΑΚΑ ζει ξανά στιγμές από το παρελθόν και όσο η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση οδεύει προς το τέλος της κανονικής περιόδου, αυτές οι στιγμές θα γίνουν πιο έντονες. Αποκορύφωμα αυτό που συνέβη με το ματς της επόμενης Παρασκευής (09/02) με την Φενέρμπαχτσε, όπου τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα και το ματς με την Αρμάνι, την Τετάρτη (31/02).

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσε ενημέρωσε για επίσημα πως το ματς με την Τουρκική ομάδα, στον πάγκο της οποίας κάθεται το αγαπημένο… παιδί της πράσινης εξέδρας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, είναι Sold Out.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής (09/02, 21:15), με αντίπαλο την Fenerbahce Beko Istanbul, για την 26η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης της ομάδας προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με την Fenerbahce Beko Istanbul.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR σας ευχαριστεί για τη στήριξή σας. Μείνετε συντονισμένοι για τις εκπλήξεις που έρχονται, τόσο pre-game όσο και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

ΔΕΑΒ: Κλήθηκαν σε απολογία Πανιώνιος και Ηρακλής

Στη ΔΕΑΒ κλήθηκαν Πανιώνιος και Ηρακλής. Η Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας μετά τα επεισόδ…