Κεντρική Ψαγμένα Σόφτσης: «Να κάνουμε την έκπληξη και να είμαστε οι νικητές»

Σόφτσης: «Να κάνουμε την έκπληξη και να είμαστε οι νικητές»

Θάνος Σόφτσης

Ο Θάνος Σόφτσης έχρισε τον Παναθηναϊκό φαβορί, τόνισε όπως πως η ομάδα του θα κάνει την έκπληξη

Ο Θάνος Σόφτσης, προπονητής των Εσπερίδων έδωσε στον Παναθηναϊκό τον τίτλο του φαβορί, αλλά τόνισε πως αυτό που θέλει από την ομάδα του είναι να είναι ανταγωνιστική και να κάνει την έκπληξη και στο τέλος να κατακτήσει αυτή το τρόπαιο του κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσες ο Θάνος Σόφτσης:
«Συγχαίρω την ομοσπονδία για την πρωτοβουλία, νομίζω είναι πρωτοφανές δεν πιστεύω να έχει ξαναγίνει σε κάποιο άλλο σπορ κοινή συνέντευξη πριν τον τελικό. Μια πολύ ωραία και όμορφη εκδήλωση που δίνει αίγλη σε εμάς. Θέλω να τονίσω μετά από χρόνια ως ομοσπονδιακός προπονητής ότι είμαστε ετερόφωτοι, παίρνουμε φως από τους άνδρες. Από τους προπονητές ως προπονήτριές και οι παίκτριες από τους καταξιωμένους παίκτες.

Για εμάς, είναι φαβορί ο Παναθηναϊκός, όπως και όλες οι ομάδες όταν παίζουν με Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό έχουν ένα μειονέκτημα. Αλλά επειδή αντιμετωπίσαμε την ομάδα του Παναθηναϊκού πριν από κάποιες εβδομάδες στο πρωτάθλημα, δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και ελπίζω πως κάποιες εκπλήξεις που έχουν γίνει στους θεσμούς του Κυπέλλου να τις ακολουθήσουμε κι εμείς, και να βγούμε νικητές στον τελικό της Κυριακής».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής… από συνήθεια

Το τρίτο σερί πρωτάθλημα κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός λοιπόν κατέκτησε το πρωτάθλη…