Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ροντρίγκεθ: «Ταλαντούχα ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ροντρίγκεθ: «Ταλαντούχα ομάδα ο Παναθηναϊκός»

IMG 2029 jpeg

Ιδιαίτερο χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Σέρχι Ροντρίγκεθ.

Ο Σέρχι Ροντρίγκεθ μίλησε για το επερχόμενο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα (29/02, 21:45). Ο έμπειρος γκαρντ των Μαδριλένων, χαρακτήρισε τους «πράσινους» μια ταλαντούχα ομάδα με καλούς παίκτες, ενώ χαρακτήρισε ιδιαίτερη συνθήκη το γεγονός πως ο αγώνας θα γίνει μετά από διακοπή δύο εβδομάδων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος παίκτης: 

Για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, κάνει μια καλή σεζόν. Έχει παίκτες που πήρε και που αποδεικνύονται σημαντικοί για αυτόν. Είναι επίσης ένα ελαφρώς διαφορετικό παιχνίδι λόγω του γεγονότος ότι ερχόμαστε από ένα διάλειμμα μετά το Copa del Rey και τα παράθυρα».

Για την επανέναρξη της Ευρωλίγκας: «Είναι σημαντικό να είμαστε πίσω σε καλή φόρμα και ανυπομονούμε να παίξουμε ξανά στο WiZink Center. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Κερδίσαμε το Copa del Rey και πλησιάζουμε σε αυτό το δεύτερο κομμάτι της σεζόν με ένα διαφορετικό συναίσθημα. Έχουμε πολύ βάθος στην ομάδα και αυτό το δείξαμε όλη τη χρονιά με το πρόγραμμα που είχαμε».

Για τη νοοτροπία της ομάδας: «Έχουμε μια πολύ καλή σεζόν, κερδίζουμε, παίζουμε καλό μπάσκετ και διασκεδάζουμε. Αυτό προφανώς βοηθά. Αλλά γνωρίζουμε ότι είναι μια πολύ μεγάλη σεζόν και θα αντιμετωπίσουμε μια περίοδο μεγάλης πίεσης και έντασης. Πρέπει να είμαστε φρέσκοι σωματικά και στο κεφάλι μας. Είμαστε εδώ για να ανταγωνιστούμε για κάθε τρόπαιο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…