Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Πετρούσεφ: «Θέλαμε να δείξουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό» (vid)

Πετρούσεφ: «Θέλαμε να δείξουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό» (vid)

Φιλίπ Πετρούσεφ Ολυμπιακός

Στην κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό με τους «πράσινους», αναφέρθηκε ο Φιλίπ Πετρούσεφ.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε του Παναθηναϊκού με 69-58 στον τελικό του Final 8 της Κρήτης και διατήρησε τα σκήπτρα του.

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού για τον πρώτο τίτλο της καριέρας του με τα «ερυθρόλευκα» και ευχήθηκε να έρθουν στο μέλλον πολλοί ακόμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο κανάλι του Ολυμπιακού:

Για τον πρώτο του τίτλο με τους Πειραιώτες: «Ελπίζω πως δεν θα είναι ο τελευταίος και θα έρθουν πολλοί περισσότεροι. Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Πήραμε τον τίτλο σε ένα ντέρμπι, δεν μπορούμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω. Είναι εξαιρετικό».

Για το αν είχε επιπλέον κίνητρο απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Φυσικά, κάθε φορά. Κυρίως γιατί μας νίκησαν την τελευταία φορά. Ξέρετε, αυτή τη φορά θέλαμε πραγματικά να τους νικήσουμε και να φέρουμε τον τίτλο στον κόσμο μας. Να δείξουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ο τίτλος είναι για αυτούς. Συνεχίστε να μας υποστηρίζετε και εμείς θα τα δώσουμε όλα».

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…