Κεντρική Γυναίκες Παυλοπούλου: «Έχουμε ανάγκη την προβολή ως μπάσκετ γυναικών»

Παυλοπούλου: «Έχουμε ανάγκη την προβολή ως μπάσκετ γυναικών»

Πηνελόπη Παυλοπούλου

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι η κατάκτηση του κυπέλλου, είπε η Πηνελόπη Παυλοπούλου.

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου ως αρχηγός του Παναθηναϊκού ανέφερε πως στόχος της ομάδας της είναι η κατάκτηση του κυπέλλου, ενώ επίσης τόνισε πως το μπάσκετ γυναικών έχει ανάγκη από προβολή για να αναπτυχθεί περισσότερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Πηνελόπη Παυλοπούλου:
«Θέλω να πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, που βρίσκομαι εδώ σήμερα ανάμεσα σε τόσους καταξιωμένους παίκτες και προπονητές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομοσπονδία γι’ αυτή την όμορφη ενέργεια που έκανε φέτος, που θα παίξουμε την ίδια μέρα και στην ίδια τοποθεσία με τους άνδρες. Είναι κάτι που χρειαζόμαστε στο μπάσκετ γυναικών, την προβολή την έχουμε ανάγκη και αυτό είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και ξέρω πως, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, σίγουρα θα «ξεκλέψουμε» κόσμο που θα παρακολουθήσει και τον δικό μας αγώνα, τη δική μας προσπάθεια.

Στόχος μας, ως Παναθηναϊκός, είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο όπως και πέρυσι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Σκοπός μας όμως είναι να προσελκύσουμε παιδιά στον χώρο του αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα νέα κορίτσια, τα οποία είμαι σίγουρη πως θα έρθουν να μας θαυμάσουν και ελπίζω να τα εμπνεύσουμε με τις προσπάθειές μας να ακολουθήσουν το άθλημα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…