Κεντρική Elite League Πανιώνιος: Σοβαρός τραυματισμός για ΖανΛουί

Πανιώνιος: Σοβαρός τραυματισμός για ΖανΛουί

berick jeanlouis panionios jpg

«Χάνει» για σημαντικό διάστημα τον ΖανΛουί ο Πανιώνιος

Άτυχος στάθηκε ο Μπέρικ ΖανΛουί στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Κόροιβο. Ο παίκτης της ομάδας της Νέας Σμύρνης τραυματίστηκε και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε από τον Κόροιβο και εκτός αυτού θα χάσει και τον ΖανΛουί. Στην έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου ο παίκτης της ομάδας της Νέας Σμύρνης τραυματίστηκε και άμεσα υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Τα αποτελέσματα αυτών έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο.

Αυτό σημαίνει ότι ο ΖανΛουί θα μείνει για αρκετό διάστημα εκτός δράσης και μένει να φανεί αν η ομάδα του Πανιωνίου προχωρήσει σε ενίσχυση ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Elite League.

Η ενημέρωση του Πανιωνίου:

«Ο Berrick JeanLouis τραυματίστηκε στην έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου της αναμέτρησης με τον Κόροιβο.

Αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, ο JeanLouis συνοδευόμενος από στελέχη της ομάδας, υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Τα αποτελέσματα αυτών επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους. Ο JeanLouis έχει υποστεί κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο. Αμέσως ενημερώθηκε το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ τόσο για τη σοβαρότητα του τραυματισμού όσο και για το χρόνο που θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης ο αθλητής.

Οι ευχές όλων, ώστε να είναι «σιδερένιος» συνοδεύουν τον αθλητή μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος – Ηρακλής: Επεισόδια στα Άνω Λιόσια

Επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς δημιουργήθηκαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Μικρής έκταση…