Κεντρική Β' Εθνική National League 1: Ματς «φωτιά» στον 2ο Όμιλο

National League 1: Ματς «φωτιά» στον 2ο Όμιλο

Εθνικός, Εθνικός Λιβαδιάς, αποτελέσματα

Κρίσιμα παιχνίδια σήμερα (28/02) στον 2ο Όμιλο της National League 1

Δύο σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα του 2ου Ομίλου της National League 1 σήμερα (28/02). Βίκος Ιωαννίνων, Αίολος Αγυιάς, Εθνικός και Πανελλήνιος ρίχνονται στη «μάχη» με τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων να παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Ο Βίκος Ιωαννίνων, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανελλήνιο που «καίγεται» για τη νίκη. Η ομάδα των Ιωαννίνων θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της και να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις. Από την πλευρά της ομάδα του Οικονομάκη θέλει το ροζ φύλλο αγώνα, για να απομακρυνθεί από τη Νίκη Βόλου και να κάνει σημαντικό βήμα για την αποφυγή των playout.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Εθνικός φιλοξενεί τον Αίολο Αγυιάς με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης να παίζει σημαντικό ρόλο για την είσοδο στα playoff. Η ομάδα του Πειραιά προέρχεται από ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα των Σοφάδων, με το οποίο εξασφάλισε την παραμονή του στη κατηγορία. Ο κόουτς Χούμπαυλης έχει να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες, αλλά οι Πειραιώτες έδειξαν ότι αυτές τους συσπείρωσαν και αναμένεται να παλέψουν μέχρι τέλος απέναντι στον Αίολο. Η ομάδα της Αγυιάς από την πλευρά της στον δεύτερο γύρο του 2ου Ομίλου δεν τα έχει πάει καλά και θέλει να φύγει από τον Πειραιά με τη νίκη, η οποία θα της δώσει ψυχολογία και μεγάλο αβαντάζ για την κατάληψη μίας θέσης στα playoff.

Εξ Αναβολής 18η Αγωνιστική:

  • Κ.Γ. Πανελληνίου 17:00 Πανελλήνιος – Βίκος Ιωαννίνων

19η Αγωνιστική:

  • Κ.Γ. «Π. Σαλπέας» 16:00 Εθνικός – Αίολος Αγυιάς
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…