Κεντρική Basket League Ολυμπιακός MVP του Κυπέλλου αναδείχθηκε ο Φαλ

MVP του Κυπέλλου αναδείχθηκε ο Φαλ

moustafa fall mvp jpg

Αναδείχθηκε MVP ο Μουστάφα Φαλ.

Ο Ολυμπιακός στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδας 2024 και ο Μουστάφα Φαλ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού του Final 8 Κυπέλλου Ανδρών. Ο σέντερ των «ερυθρόλευκων» είχε 22 στο σύστημα αξιολόγησης με 13 πόντους (6/7 2π.), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 τάπες σε 26’37’’.

6121341

Ο Ντίνος Μήτογλου του Παναθηναϊκού με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του τελικού. Τις απονομές στους δύο παίκτες έκαναν αντίστοιχα ο Γιώργος Ζούμας, υπεύθυνος χορηγιών ΟΠΑΠ και ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Αλέξης Καλοκαιρινός.

6121353

Τα μετάλλια στον φιναλίστ Παναθηναϊκό, ο οποίος παραμένει στην κορυφή της λίστας των ομάδων με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του θεσμού με 20, έδωσαν ο Σταύρος Αρναουτάκης, Περιφερειάρχης Κρήτης και ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, ενώ τα αναμνηστικά έδωσε ο Μάξιμος Σενετάκης, Υφυπουργός Ανάπτυξης.

6121375

Στον Κυπελλούχο Ελλάδας Ολυμπιακό τα μετάλλια έδωσαν οι Γιάννης Βρούτσης, Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού και ο Νίκος Νικολόπουλος, ΓΓ της ΕΟΚ, ενώ το Κύπελλο παρέλαβαν οι «ερυθρόλευκοι» από τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιος και τον Γιάννη Βρούτση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …