Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπαρτζώκας: «Κανείς δεν ξέρει τι θα συναντήσει…»

Μπαρτζώκας: «Κανείς δεν ξέρει τι θα συναντήσει…»

bartzokas olympiacos jpg

Στην απόδοση των ομάδων μετά τη διακοπή στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων και της Euroleague για την διεξαγωγή του κυπέλλου F8 αλλά και για τα παράθυρα του Eurobasket 2025, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρασκευή (1/3) στο Κάουνας την Ζalγκίρις.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα συναντήσει η ομάδα του απέναντι στους Λιθουανούς, τονίζοντας πως μετά την διακοπή κανείς δεν ξέρει πως θα εμφανιστούν οι ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την Ζάλγκιρις: «Χωρίς αμφιβολία ο αντίπαλος μας είναι σε φανταστική φόρμα. Τα τρία παιχνίδια που έπαιξαν τα τελευταία κυριάρχησαν. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μετά τη διακοπή 20 ημερών γιατί μεσολάβησαν και τα Κύπελλα. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει τι θα συναντήσει από την ομάδα μας αλλά και τους αντιπάλους. Έχουν περάσει 20 μέρες καθώς μεσολάβησαν και τα Κύπελλα και οι Εθνικές ομάδες και αυτό είναι ένα χαμένο διάστημα».

Για την διακοπή και πόσο επηρέασε την ομάδα του: «Οι τρεις μέρες μετά το Κύπελλο ήταν πολύ σημαντικές για να ξεκουραστούμε. Η αδρεναλίνη βγήκε από τα αυτιά μας. Οι διεθνείς είναι σε άλλη κατάσταση. Άλλοι έπαιξαν παιχνίδια, άλλοι τραυματίστηκαν. Εμείς χάσαμε τον Λαρεντζάκη και τον Μήτρου-Λονγκ και αυτό είναι κάτι που μας πληγώνει. Συν ότι λείπει και ο Γουίλιαμ-Γκος. Και παίζουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα που θέλει να μπει στα play in. Παλεύουν, είναι διαφορετική ομάδα απ’ ότι ήταν πριν τρεις-τέσσερις μήνες».

Για το τι άλλαξε στην Ζάλγκιρις: «Διαφοροποιήθηκε το ροτέισον. Ποιος παίζει στο “5”, ποιος παίζει στο “4”. Είναι πολύ επιθετική πάνω στη μπάλα στο γήπεδο τους. Αν δείτε τα τρία τελεύτα παιχνίδια θα το έχετε δει και εσείς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…