Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει στην εποχή Σπανούλη η Εθνική.

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει στην εποχή Σπανούλη η Εθνική.

Εθνική

Η Τσεχία στην πρώτη του Σπανούλη στον πάγκο της Εθνικής

Η Εθνική μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει σε επίσημες διοργανώσεις με έδρα το ΣΕΦ, και στην άκρη του πάγκου θα βρίσκεται για πρώτη φορά ο Βασίλης Σπανούλης. Πολλές οι αλλαγές για την Εθνική στο αποψινό παιχνίδι (23/02, 21:00) απέναντι στην Τσεχία, στα «παράθυρα» των προκριματικών του Eurobasket 2025.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα και την ίδια στιγμή να συνδυάσει την εποχή Σπανούλη με νίκη, σε μια προσπάθεια που θα συνεχιστεί τη Δευτέρα (26/02, 20:30) στη Χάγη με αντίπαλο την Ολλανδία και το καλοκαίρι πρώτα στη Λεμεσό και στη συνέχεια στη Ρίγα.
Ο Κώστας Παπανικολάου θα είναι κανονικά στη 12αδα, ενώ για τη θέση του νατουραλιζέ ο Σπανούλης επέλεξε τον Ουόκαπ. Αυτό σημαίνει πως οι δώδεκα διαθέσιμοι για την αποψινή αναμέτρηση θα είναι οι: Κώσταςς Παπανικολάου, Γιαννούλη Λαρεντζάκης, Γιώργο Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλους, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπος, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Βασίλης Τολιόπουλος.

Από αύριο στην προετοιμασία για το ματς με την Ολλανδία θα μπουν και οι Μιχάλης Λούντζης, Λευτέρης Μαντζούκας, Βαγγέλης Ζούγρης και Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Οι 12 της Ισπανίας που επέλεξε για τον αγώνα με την Εθνική ο Ντιέγκο Οκάμπο, είναι οι: Τόμας Σατοράνσκι (Μπαρτσελόνα), Οντρέι Σέναλ (Νίμπουρκ), Γιάρομιρ Μπόχατσικ (Νίμπουρκ), Βόιτσεχ Χρούμπαν (Σολέ), Ντέιβιντ Γέλινεκ (Μούρθια), Τόμας Κίζλινκ (Ανβίλ), Βόιτσεχ Σίκορα (Πίσεκ), Οντρέι Μπάλβιν (Προμετέι), Ντέιβιντ Μπομ (Μπούργος), Λούμπος Κόβαρ (Νίμπουρκ), Μάρτιν Κριζ (Νίμπουρκ), Μάρτιν Πέτερκα (Μπράουνσβαϊγκ).
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίς Καστίγιο (Ισπανία), Γκβίντας Γκεντβίλας (Λιθουανία) και Σεργκέι Ζάστσουκ (Ουκρανία).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…