Κεντρική Basket League Αγώνες Μαρούσι – Λαύριο 71-75

Μαρούσι – Λαύριο 71-75

mouratos lavrio marousi jpg

Το Λαύριο έφυγε με το διπλό από την έδρα του Αμαρουσίου

Ένα τεράστιο διπλό πήρε το Λαύριο στο κλειστό του Αγίου Θωμά, καθώς επικράτησε του Αμαρουσίου με 75-71. Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι και κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Σε αυτό οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτερη και με σωστές επιλογές στα τελευταία κρίσιμα λεπτά πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Ισορροπημένα ήταν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να εναλλάσονται στην πρωτοπορία του σκορ (10-12). Μετά το τηλεοπτικό τάιμ άουτ η εικόνα στο παιχνίδι άλλαξε. Το Λαύριο έσφιξε την άμυνα του, πάτησε το πόδι στο γκάζι και ένα επί μέρους σκορ 11-4 πήρε τα ηνία του σκορ, ενώ προηγήθηκε ακόμη και με διψήφια διαφορά (14-23).

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να έχουν τον έλεγχο στο παιχνίδι (16-27), αλλά το Μαρούσι είχε διαφορετική άποψη. Οι παίκτες του Λημνιάτη ανεβασαν ταχύτητα και άρχισαν να χτυπούν στον αιφνιδιασμό. Το σερί των γηπεδούχων έφτασε στο 13-0 και έφεραν τούμπα το ματς (29-27). Η απάντηση του Λαυρίου ήταν άμεση, έβγαλε αντίδραση και ανέκτησε το χαμένο προβάδισμα του (31-38). Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας υπέρ τους το σκορ (38-42).

Το ντέρμπι μεταξύ των δυο ομάδων συνεχίστηκε και στο δεύτερο. Από τη μία ο Γόυνταρντ (16 πόντοι) και από την άλλη ο Θόρντον (17 πόντοι) ηγούνταν επιθετικά των ομάδων τους με το Μαρούσι να παίρνει το προβάδισμα (59-58). Οι δύο ομάδες ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ δίχως κάποια να ξεφύγει. Το Λαύριο στα τελευταία λεπτά είχε τα προβάδισμα και μάλιστα με ένα μεγάλο τρίποντο του Χόρκλερ 1,24′ πριν το τέλος πήρε αέρα έξι πόντων (69-75). Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν και το Λαύριο πήρε ένα τεράστιο διπλό (71-75).

Τα δεκάλεπτα: 14-23, 38-42, 59-58, 71-75

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

  • castaneda blondin

    Απόλλων Πάτρας – Λαύριο 66-104

    Αποχαιρέτησε την Α1 με βαριά ήττα ο Απόλλωνας. Το Λαύριο επικράτησε με 104-66 του Απόλλωνα…
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Αρνήθηκε η Μακάμπι να δώσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό

Η ένταση ανάμεσα σε Μακάμπι και Παναθηναϊκό δεν λέει να… κοπάσει. Ο Παναθηναϊκός υπέ…