Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Kύπελλο Final 8: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για τον τίτλο

Kύπελλο Final 8: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για τον τίτλο

Σλούκας - Ουόκαπ Basket League

Ήρθε η μεγάλη ώρα του τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκοί – Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός κοντράρονται στον τελικό του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (19:00, ΣΚΑΪ/Cosmote Sports 5), διεκδικώντας τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς.

Οι δύο «αιώνιοι αντίπαλοι» θα αναμετρηθούν απόψε στις 19.00, στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Αλικαρνασσού στα «Δύο Αοράκια» Ηρακλείου Κρήτης, σε τηλεοπτική μετάδοση από τον ΣΚΑΪ.

Ο Λούκα Βιλντόζα δεν βρέθηκε σε κατάσταση ετοιμότητας για τον αποψινό τελικό στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς δεν υποχώρησαν οι ενοχλήσεις που νιώθει από τον προημιτελικό με την ΑΕΚ στο γόνατο. Από την άλλη νοκ-άουτ για τον τελικό του Κυπέλλου τέθηκε και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Ο Αμερικανός γκαρντ ένιωσε μια ενόχληση στον προημιτελικό με το Περιστέρι και αποχώρησε έπειτα από ένα λεπτό. Υποβλήθηκε κατόπιν σε μαγνητική η οποία δεν έδειξε κάποια ζημιά στον οπίσθιο μηριαίο, ωστόσο παρά τις θεραπείες που έκανε δεν ξεπέρασε το πρόβλημα.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν, το Σούπερ Καπ, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει δύο διαδοχικές νίκες κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, η ΕΟΚ έκανε γνωστή την διαιτητική τριάδα για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με τους Πέτρο Παπαπέτρου, Ηλία Καρπάνο και Γιώργο Κατραχούρα να διευθύνουν τον αγώνα.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 στο κλειστό «Δύο Αοράκια» της Νέας Αλικαρνασσού, ενώ ο τελικός θα μεταδοθεί τόσο από τον ΣΚΑΪ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…