Κεντρική Basket League ΑΕΚ Κουζμίνσκας: «Άξιζε τη νίκη ο Παναθηναϊκός»

Κουζμίνσκας: «Άξιζε τη νίκη ο Παναθηναϊκός»

Kuzminskas jpg

Στην προσπάθεια που κατέβαλε η ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο Κουζμίνκσας.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνκσας στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα παρά τα προβλήματα αλλά και στη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κουζμίνσκας:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, άξιζε τη νίκη. Συγχαρητήρια όμως και στην ομάδα μου που πάλεψε. Δυστυχώς δεν είχαμε όλο το ρόστερ, σήμερα όμως παίξαμε καλά. Δείξαμε ότι έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε για την υπόλοιπη σεζόν».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ που ήταν στο γήπεδο: «Είναι εύκολο να στηρίζεις την ομάδα όταν όλα είναι καλά. Όλοι είναι χαρούμενοι, έρχονται και πανηγυρίζουν. Αλλά είναι δύσκολο όταν δεν είσαι στα καλά σου και χάνεις. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήταν εδώ σήμερα. Μετά τη διακοπή θα είμαστε καλύτεροι».

Για την επιστροφή του: «Δεν είναι εύκολο να μην παίζεις και να κοιτάς την ομάδα απέξω. Δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου. Πριν από το ματς ήμουν νευρικός. Δεν ήξερα πως θα αντιδράσει το χέρι μου και το σώμα μου. Πρώτη φορά στην καριέρα μου είμαι τόσο καιρό εκτός».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…