Κεντρική Basket League Άρης Καστρίτης: «Τα παιδιά είναι λιοντάρια»

Καστρίτης: «Τα παιδιά είναι λιοντάρια»

kastritis 1 jpg

Στην ψυχή των παικτών του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης.

Φανερά συγκινημένος και ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών εμφανίστηκε στις δηλώσεις ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Καστρίτης. Ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του «έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του» , αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «Τα παιδιά είναι λιοντάρια».

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη σημείωσε:

«Ο Βασίλης (σ.σ. Τολιόπουλος) ήταν λακωνικός και αυτός αποδεικνύει την ποιότητα του χαρακτήρα των παιδιών που έχουμε και πώς αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα. Πραγματικά σήμερα νιώθω την ανάγκη για πολλοστή φορά να τα συγχαρώ. Να πω ότι… δεν έχω λόγια. Είναι λιοντάρια. Ο,τι και να γίνει στη σεζόν… Μακάρι να συνεχίσουμε με υγεία, να απολαμβάνουμε την κάθε μέρα, το κάθε παιχνίδι… Ακόμα και τα ματς που δεν ξεκινούν καλά. Ο,τι και να γίνει όμως, δεν θα αλλάξει η γνώμη μου ότι είναι παλικάρια. Δίνουν το 100%. Σήμερα ήταν το πέμπτο σερί ματς με μεγάλη κατανάλωση ενέργειας».

Για το παιχνίδι: «Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά. Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι έχουμε έλλειψη κινήτρου σε σχέση με τον αντίπαλό μας. Γυρίσαμε το… τσιπάκι όμως. Τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν. Είμαστε οικογένειας και εγωιστές με την καλή έννοια. Πάντα θα επιστρέφουμε ακόμα πιο δυνατοί, είτε τα καταφέρνουμε είτε όχι. Πολλά ευχαριστώ και στον κόσμο μας. Τώρα πρέπει να… φρεσκαριστούμε για τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο αλλά θα πεθάνουμε στο παρκέ».

Για την απουσία του Γκάλινατ: «Από την αρχή της χρονιάς είμαστε σταθερά με ένα-δύο τραυματίες σε κάθε αγώνα. Μας πονούν οι απώλειες, ποιοτικά και ποσοτικά. Οι παρόντες επιβαρύνονται πολύ περισσότερο. Η απουσία του Γκάλινατ δεν είναι εξαίρεση. Μας λείπει… Οποιαδήποτε απουσία είναι σημαντική. Δεν είναι όμως δικαιολογία».

Και σχολίασε για τον Τολιόπουλο: «Ο Βασίλης είναι για τα μεγάλα σουτ. Είναι σημαντικό για τους παίκτες να αντιλαμβάνονται πότε πρέπει να τα πάρουν. Λίγοι μπορούν να καταλάβουν αυτό που κάνει ο Βασίλης, ο Χάρελ, ο Γκάλινατ, ο Λευτέρης… Έχουμε παιδιά που μπορούν να δώσουν λύσεις. Κυρίως όμως έχουμε το γκρουπ των ανθρώπων που θα φέρουν την κατάσταση εκεί που πρέπει για να ψάξουμε το μεγάλο σουτ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…