Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League Καρσίγιακα – Περιστέρι 93-88

Καρσίγιακα – Περιστέρι 93-88

Περιστέρι

Το Περιστέρι ηττήθηκε εκτός έδρας από την Καρσίγιακα

Το Περιστέρι δεν τα κατάφερε απέναντι στην Καρσίγιακα και έφυγε με άδεια τα χέρια από την Τουρκία. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ήταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, δεν βρήκε λύσεις κυρίως αμυντικά και τελικά ηττήθηκε με 93-88.

Το Περιστέρι ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση και προηγήθηκε με 6-0. Η απάντηση της Καρσίγιακα ήταν άμεση και με δικό της σερί 9-0 έφερε τούμπα το ματς (9-6). Οι δύο ομάδες συνέχισαν να είναι κοντά στο σκορ, δίχως να μπορεί κάποια να χτίσει διαφορά ασφαλείας. Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη είχαν το προβάδισμα και κράτησαν μια διαφορά της τάξεως των 3 πόντων στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου (18-21).

Η επίθεση του Περιστερίου συνέχισε να δουλεύει σωστά και στη δεύτερη περίοδο, αλλά το μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής ομάδας ήταν η άμυνα. Οι Τούρκοι έβρισκαν εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι δίχως να βρουν αντίσταση. Παράλληλα, η Καρσίγιακα ήταν εξαιρετική έξω από τη γραμμή των 6,75μ. και με 7/11 διέλυσε την άμυνα των φιλοξενουμένων. Χαρακτηριστικό είναι ότι το Περιστέρι δέχθηκε 28 πόντους, αλλά λόγω της καλής επιθετικής του λειτουργείας κατάφερε να μην χάσει την επαφή με το σκορ (46-44).

Στο δεύτερο μέρος το Περιστέρι προσπάθησε να κάνει την ανατροπή, αλλά η Καρσίγιακα είχε τον έλεγχο. Οι Τούρκοι είχαν συνεχώς το προβάδισμα με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων να μένει κοντά στο σκορ (68-63). Η άμυνα του Περιστερίου δεν βρήκε λύσεις απέναντι στα “όπλα” των γηπεδούχων και στο τέταρτο δεκάλεπτο βρέθηκαν πίσω στο σκορ και με διψήφια διαφορά.

Το Περιστέρι στο τελευταίο λεπτό μάζεψε τη διαφορά αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή (93-88).

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 46-44, 68-63, 93-88

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…