Κεντρική Elite League Ηρακλής: Διαμαρτυρία στην ΕΟΚ για τον αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου

Ηρακλής: Διαμαρτυρία στην ΕΟΚ για τον αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου

iraklis kosmos jpg

Έντονα παράπονα από τον Ηρακλή για τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου χωρίς κόσμο

Ο αγώνας του Αίαντα Ευόσμου με τον Ηρακλή θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, κάτι που έχει φέρει την έντονη αντίδραση του Γηραιού. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι η αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω μη αδειοδότησης του ΔΑΚ Ευόσμου.

Ο Ηρακλής απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΟΚ, καθώς θεωρεί άδικο ότι δεν θα γίνει με κόσμο ο αγώνας, ενώ τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια του Αίαντα, είχαν παρουσία κόσμου. Μάλιστα, ο Γηραιός προτείνει να γίνει ο αγώνας στο Ιβανώφειο.

Αναλυτικά:

«Ο Γ.Σ. Ηρακλής προχώρησε σε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΟΚ για την απόφαση της διοίκησης του Αίαντα Ευόσμου να διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας κεκλεισμένων των θυρών, με δεδομένο ότι ήδη έχουν διεξαχθεί 11 αναμετρήσεις στο ΔΑΚ Ευόσμου, παρουσία θεατών.

Παράλληλα, ο Γ.Σ. ζητάει την ενεργοποίηση του άρθρου 19 παρ. 6 και 7 της Προκήρυξης του πρωταθλήματος, που προβλέπει αλλαγής έδρας, του αγώνα Αίας – Ηρακλής, προτείνοντας το αδειοδοτημένο Ιβανώφειο. Στην επιστολή διαμαρτυρίας, η οποία κοινοποιήθηκε -μεταξύ άλλων- και στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, γίνεται αναφορά και στην διαφορετική αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Σύλλογος από τις αστυνομικές δυνάμεις σε σχέση με άλλες ομάδες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόσφατο παιχνίδι με τον Χαρίλαο Τρικούπη, που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω υβριστικών συνθημάτων, στο οποίο οι αστυνομικοί ζήτησαν την αποχώρηση μέλους του Δ.Σ. του Γ.Σ. Ηρακλής και μία συγγενή αθλητή, διότι επιτρέπονταν 40 φίλαθλοι και ήταν συνολικά 42!

Και την ίδια στιγμή, στο ΔΑΚ Ευόσμου, διεξάγονται από την αρχή της χρονιάς αγώνες χωρίς άδεια, με την παρουσία εκατοντάδων θεατών».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Δόξα Λευκάδας- Παπάγου 72-92

Στα playoffs πέρασε ο Παπάγου. Ο Παπάγου επικράτησε της Δόξας στη Λευκάδα με 92-72 και εξα…