Κεντρική Γ' Εθνική Γαργαλιάνοι: Ανανέωσε και για τη νέα σεζόν ο Σίμοβιτς

Γαργαλιάνοι: Ανανέωσε και για τη νέα σεζόν ο Σίμοβιτς

alexei Simovic gargalianoi jpg

Οι Γαργαλιάνοι «έδεσαν» τον πρώτο σκόρερ τους

Μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί καλά καλά το πρώτο μισό της σεζόν, αλλά οι Γαργαλιάνοι φροντίζουν να χτίσουν από τώρα μία δυνατή ομάδα για τη σεζόν 2024-25. Έτσι μετά την ανανέωση του Αντώνη Σκλήβα προχώρησαν στην επέκταση του συμβολαίου και του Αλεξέι Σίμοβιτς.

Ο Σέρβος πραγματοποιεί ακόμη μία εντυπωσιακή σεζόν, ύστερα από αυτή που έκανε με τον Πανναξιακό, και βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του ομίλου της National League 2. Έτσι, οι Γαργαλιάνοι φρόντισαν να τον «δέσουν» και για τη σεζόν 2024-25.

Αναλυτικά:

«Μετά τον Αντώνη Σκλήβα η διοίκηση της ομάδας έδωσε τα χέρια και με τον Alexa Simovic, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του για ακόμη μία σεζόν. Ο Σέρβος αθλητής, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται προπορεύεται στη λίστα των top scorer της National League 2, δήλωσε:

«Θα ήθελα να δηλώσω πως είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου μου με το σύλλογο. Με τους ανθρώπους, συμπαίκτες και φαν του συλλόγου, νιώθω σαν να είναι το σπίτι μου. Μοιραζόμαστε τους ίδιους στόχους και για αυτή τη σεζόν αλλά και για την επόμενη, οπότε η απόφαση για να συμφωνήσουμε στην ανανέωση δεν ήταν καθόλου δύσκολη. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, στους προπονητές, στο stuff και εννοείται στους υποστηρικτές των Γαργαλιάνων που γεμίζουν το γήπεδο σε κάθε αγώνα. Εύχομαι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να κάνουμε τους ανθρώπους μας περήφανους!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2: Συνέχεια στα play off με 4 αγώνες

Συνεχίζονται σήμερα τα play off της National League 2 Τα Play Off της National League 2 συ…