Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Final 8: Ώρα ημιτελικών

Final 8: Ώρα ημιτελικών

Κέντρικ Ναν Final 8

Την πρόκριση στον τελικό του Final 8 θα διεκδικήσουν οι τέσσερις ομάδες.

Μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό του Final 8, οι τέσσερις ομάδες πρέπει πρώτα να λύσουν τις διαφορές τους στους ημιτελικούς.

Το πρώτο χρονικά τζάμπολ θα γίνει στις 18:00 με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Άρης, με τους «πράσινους» να πρέπει να διαχειριστούν την απουσία του Λούκα Βιλντόζα. Ο Αργεντίνος ένιωσε ενοχλήσεις στο εγχειρισμένο γόνατό του και για να προφυλαχθεί θα μείνει έξω από το σημερινό (17/02) ματς. Ο Άρης από την άλλη δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γκάλινατ.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πρόσφατα για το πρωτάθλημα με τον Άρη να φεύγει νικητής από το ΟΑΚΑ μετά από πολλά χρόνια. Ο ημιτελικός όμως είναι ένα άλλο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός ο οποίος δεν έπιασε το μέγιστο της απόδοσής του κόντρα στην ΑΕΚ, έχει πάρει το μάθημά του.

Στην άλλη αναμέτρηση ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Προμηθέα (21:00) χωρίς τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό. Ο Προμηθέας πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Πανιωνίου, αλλά κόντρα στους «ερυθρόλευκους» το έργο του είναι σαφώς πιο δύσκολο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…